spot_img

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

 1. A.R. din județul Iași, 24 ani, 2 noduli foarte inflamați la nivelul mâinii drepte, de natură neidentificată încă. Î
 2. ntrucât investigațiile medicale se desfășoară cu dificultate în această perioadă, pe fondul pandemiei de Coronavirus, pacientul a încercat Bio Active MC, câte 3 pliculețe/zi, la recomandarea farmacistei. După 20 de zile a observat că nodulii au început să se resoarbă, iar mâna putea fi folosită în activități ușoare. Domnul continuă administrarea de Bio Active și ne va ține la curent și după investigații.
 3. M.A. din București, noduli la sân, eliminați prin operație, în prezent face chimioterapie. După primele zile, în care s-a simțit foarte rău (greață, dureri de cap, lipsă de poftă de mâncare, amețeli), a început să ia mai întâi câte 1 pliculeț/zi de Bio Active MC, apoi a mărit doza la 2 pliculețe/zi. După câteva zile starea de greață și amețelile au dispărut, și-a recăpătat puțin pofta de mâncare și nu a mai avut dureri de cap. Acum reușește să facă față tratamentului dat de medic, fără a resimți efectele secundare.

Veste bună pentru pacienții din Iași, Bacău și Neamț: din luna iunie Bio Active MC se găsește și în farmaciile Sfântul Spiridon din Iași, Bacău și Piatra Neamț!

SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU! GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE! MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE! SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI, MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU, MAI MULTĂ VITALITATE!

Recomandăm achizițio-na-rea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este întrutotul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De ase-menea, prin bogatul conținut de Beta-D-glucan, luptă cu celu-lele canceroase.

 De ce Bio Active MC?

 • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
 • Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune anti-tumorală puternică.
 • Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.
 • Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complenetară din Japonia.
 • Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administare personalizate.
 • Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile !
 • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
 • Conține 120 de elemente necesareorganismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849 • Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner