• banner catena
 • Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

  1.Doamna V.A. din jud Iași, 58 ani, acum 10 ani a aflat că are tumori la stomac, între 3 și 5 cm fiecare. Întrucât organismul îi era foarte slpbit, nu a putut face tratamentul clasic. Medicul i-a dat la acel moment o speranță de viață sub 1 an. A început să ia Bio Actice MC Oyama Agaricus câte 2, apoi 3 pliculețe/zi. După 6 luni tumorile au scăzut cam 1 cm fiecare, după 1 an ele au dispărut. Zilele trecute doamna ne-a sunat ca să ne spună că se simte bine, au trecut 10 ani de când sănătatea dumneaei a revenit la normal. În fiecare an a făcut câte o cură cu Bio Active MC de aprox 2 săptămâni.

   

   2. Domnul S.C. din București, 68 de ani, probleme renale agravate. Medicul i-a dat un tratament mai agresiv și un regim alimentar foarte strict. Pacientul a decis să ia Bio Active MC Oyama Agaricus în paralel, câte 2 pliculete/zi, apoi câte 3 pliculețe/zi. După 7 zile stările de rău nu s-au mai resimțit, după 2 luni nivelul creatininei (și nu numai al acesteia) au înregistrat îmbunătățiri considerabile.

  Veste bună pentru pacienții din Iași, Bacău și Neamț: din luna iunie Bio Active MC se găsește și în farmaciile Sfântul Spiridon din Iași, Bacău și Piatra Neamț!

  SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU! GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE! MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE! SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI, MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU, MAI MULTĂ VITALITATE!

  Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

  Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este întrutotul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De ase-menea, prin bogatul conținut de Beta-D-glucan, luptă cu celu-lele canceroase.

   

  Active MC ?

  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune anti-tumorală puternică.
  • Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.
  • Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complenetară din Japonia.
  • Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administarer personalizate.
  • Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile !
  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Conține 120 de elemente necesareorganismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

  Daniela Cismaru Inescu

  SC Euro Japan Trading,

  Tel/Fax: 0368/ 452 849 • Mobil: 0723.93.30.17

  E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

  Related Posts