spot_img

Bio Active MC

BioActive MC, produs japonez de excepţie!

Cazuri clinice.

Pacientul în vârstă de 57 de ani, având o tuse cronică cauzată de fumat, tuse cu sânge în cantitate mică, o respiraţie greoaie, dureri în piept şi hârâit în piept, răguşeală continuă, pierdere în greutate inexplicabilă, durere osoasă şi de cap, stare persistentă de oboseală a fost supus investigaţiilor medicale şi s-a diagnosticat existenţa unei tumori de 9 cm la nivel pulmonar stâng.Cunoscând faptul că produsul BioActive MC are un conţinut ridicat de substanţe antitumorale şi  un puternic efect modulator al imunităţii i-am recomandat ca în paralel cu tratamentul oncologic să consume 3 pliculeţe de extract pe zi, cu o oră înainte de masă, i-am indicat să adopte o dietă săracă în proteine de origine animală, bogată în crudităţi şi în sucuri de fructe şi legume. Recomandările au urmărit să susţină pacientul pentru a lupta cu boala.

De la primele 2 săptămâni de administare starea generală a început să se îmbunătăţească, a crescut capacitatea de efort, tusea cu sângerare s-a redus până când după 3 luni sângerarea a dispărut.

După 7 luni de tratament pe parcursul cărora a consumat constant 3 pliculeţe de BioActive MC tumora s-a redus la 2 cm. În prezent se află în faţa opţiunii de a accepta intervenţia chirurgicală pentru extirparea formaţiunii.

Caz II.

Un copil în vârstă de 12 ani prezintă frecvent episoade de bronhopneumonie obstructivă la schimbările de anotimp şi este adus de mamă la consult. Îngrijorată de obişnuinţa copilului de a se vindeca de fiecare dată în timp îndelungat mama sa solicită un tratament de completare a celui medical obişnuit. Am urmărit susţinerea terenului imunitar a cărei funcţie se dovedea a fi deficitară. Am iniţiat suplimentarea tratamentului medicamentos cu 9 grame pe zi de extract administrat din oră în oră pe parcursul zilei. Cunoscut fiind că extractul Bio ACtive MC produce îmbunătăţirea aportului de proteine, vitamine şi minerale. Am adăugat administrarea suplimentară de vitamina C 1000 mg la fiecare 2 ore. Dieta recomandată a urmărit eliminarea completă din alimentaţie pe perioada tratamentului a lactatelor (lapte, unt, brânză, iaurt), precum şi a grăsimilor de origine animală, pentru a reduce producţia în exces de mucus (conform principiilor dietetice ayurvedice) şi pentru a îndepărta alimentaţia ce favorizează dezvoltarea unui mediu acid.

După 3 zile de tratament copilul a înregistrat o revenire accelerată a stării de sănătate. Remarcabil a fost că sub efectul extrasului de ciuperca BioActive MC, a vitaminei C şi a celorlalte recomandări s-a produs o revenire rapidă, în contrast cu felul sau de a reacţiona de obicei.

I-am recomandat să continue tratamentul până la refacerea completă. După trecerea unui an şi jumătate mama copilului mi-a relatat că a folosit cu succes acest produs în momentele de schimbare de anotimp şi la reintroducerea în mediul şcolar pentru profilaxie.

Dr. Florin Bebesel, Medic Acupuncturã,Ayurveda, tel 0769.659.749

De ce Bio-Active MC?

  • Deoarece sãnãtatea este mai bunã decât toate si meriti sã ai parte de ea!
  • Deoarece conþine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumitã „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscutã pentru actiunea anti-tumoralã puternicã.
  • Deoarece ciuperca este cultivatã în mediu natural, nu în serã, fãrã îngrãºãminte chimice.
  • Deoarece Bio Active MC îti oferã garantia calitãti japoneze, prin mãrcile primite de la asociatii de Medicinã Alternativã si Complementarã din Japonia.
  • Deoarece îl achiziþionezi din farmacie sau plafar, cu indicaþii de administrare personalizate.
  • Deoarece vezi minime îmbunãtãþiri ale stãrii de sãnãtate în 10-12 ZILE!
  • Deoarece sãnãtatea este mai bunã decat toate si meriti sã ai parte de ea!
  • Contine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) si este usor de înghiþit si usor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu, SC Euro Japan Trading, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu

Web: www.ejtrading.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner