• banner catena
 • Bio Active MC- remediu naturale pentru cancer

  „Nu există bucurie mai mare, decât aceea de a primi vești bune de la cei care consumă Bio Active MC Oyama Agaricus și văd rezultate bune și foarte bune.”

  1. Doamna V.A. din jud. Iasi,75 de ani, cancer la sân, a fost operată și apoi a decis să ia Bio Active MC, câte 2, apoi câte 3 pliculețe/zi. A început administrarea acum 9 ani și de atunci investigațiile au confirmat că celulele tumorale nu s-au regenerat, prin urmare starea pacientei este una foarte bună.
  2. Domnul M.F. din jud. Galați, 78 de ani, metastaze la colon. Pacientului nu i s-a recomandat operația, din cauza stării generale extreme de precare. A decis să ia Bio Active MC câte 3 pliculețe/zi și, după 4 luni, starea dumnealui s-a îmbunătățit. Pofta de mâncare a revenit, durerile s-au ameliorat, a luat 2 kg în greutate și analizele au ieșit în parametri normali. Tumorile au scăzut  cu aproximativ 2 cm, urmând ca investigațiile să fie refăcute după 6 luni.

  Veste bună pentru pacienții din Iași, Bacău și Neamț: din luna iunie Bio Active MC se găsește și în farmaciile Sfântul Spiridon din Iași, Bacău și Piatra Neamț!

  SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU! GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE! MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE! SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI, MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU, MAI MULTĂ VITALITATE!

  Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

  Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este intru totul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De asemenea, prin bogatul conținut de Beta-D- glucan, luptă cu celulele canceroase.

  De ce Bio Active MC ?

  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune anti-tumorală puternică.
  • Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.
  • Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complementară din Japonia.
  • Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administare personalizate.
  • Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile !
  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Conține 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

   

  Related Posts