• banner catena
 • Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

  În numărul din iulie 2019 al reviste v-am prezentat cazul unui domn din București, 68 ani, cu probleme renale grave. Deși sceptic inițial, a luat Bio Active MC la insistențele soției dumnealui (farmacistă) și, după 2 luni, nivelul creatininei a scăzut considerabil. La sfârșitul lunii noiembrie a refăcut analizele, care l-au uimit pe medic, iar starea pacientului este mult mai bună. Evident, acesta a ținut cont și de regimul alimentar primit, dar a luat și câte 3 pliculețe Bio Active MC /zi.

  Un alt caz de menționat este cel al doamnei M. A., din județul Alba. În vârstă de 64 de ani, dumneaei a fost diagnosticată cu cancer de sân. După operație și tratamentul clasic, a constatat din păcate că boala a afectat și celălalt sân. Dumneaei a aflat despre Bio Active după ce terminase chimioterapia și a decis să-l încerce. A luat mai întâi 2 pliculețe/zi și a observat că se simte puțin mai bine. Ulterior a trecut la 3 pliculețe/zi și ne-a declarat că la ultima investigație medicul a fost plăcut surprins de starea dumneaei. Continuă și acum administrarea de Bio Active și ne va ține la curent cu starea de sănătate.

  SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU! GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE! MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE! SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI, MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU,
  MAI MULTĂ VITALITATE!

  Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant. Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este intrutotul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De ase-menea, prin bogatul conținut de Beta-D- glucan, luptă cu celu-lele canceroase.

  De ce Active MC ?

  Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !

  Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune anti-tumorală puternică.

  Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.

  Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complenetară din Japonia.

  Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administare personalizate.

  Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile !

  Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !

  Conține 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

  Daniela Cismaru Inescu

  SC Euro Japan Trading,

  Tel: 0368.452. 849

  • Mobil: 0723.93.30.17

  E-mail: office@ejtrading.eu

  Web: www.ejtrading.eu

  Related Posts