• banner catena
 • Ce este OptiFibre® si cum te ajuta in prevenirea constipatiei

  OptiFibre – ajutorul intregii familii impotriva constipatiei

  Oricine se poate confrunta cu constipatia, de la copii mici până la adulti sau varstnici. Important este sa identificam cauza acestei tulburări si sa luam mssurile necesare pentru a scapa de constipatie si senzatiile neplacute asociate acesteia. Cea mai frecventa cauza a constipatiei este lipsa unui aport adecvat de fibre din alimentatia zilnica, acestea fiind responsabile cu mentinerea unui sistem digestiv sanatos. In aceasta situatie, daca vrei să diminuezi riscul de constipatie, trebuie sa introduci in dieta ta zilnica alimente bogate in fibre cum ar fi cerealele integrale, fructele sau anumite legume. Exista insa persoane care din diverse motive nu pot manca aceste alimente intr-o cantitate suficienta pentru a preveni constipatia si problemele digestive. Daca si tu te afli in categoria acestor persoane, intreaba medicul despre OptiFibre, un produs nou de la Nestle, bogat in fibre, potrivit pentru intreaga familie!

  OptiFibre este un produs din 100% fibre din plante, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal. OptiFibre este de origine vegetala, nu contine gluten, aditivi, arome sau indulcitori artificiali, motiv pentru care poate fi folosit fara niciun fel de problema in cazul adultilor, copiilor cu varsta de peste 3 ani, femeilor însarcinate sau care alapteaza si varstnicilor care se confrunta cu probleme digestive sau constipatie.

  Modul in care OptiFibre actioneaza asupra organismului nostru este identic cu modul in care actionează fibrele solubile. Practic, fibrele pe care le regasim in OptiFibre reprezinta niste nutrienti pentru flora noastra intestinala care ajuta la sustinerea sistemului digestiv pe termen lung. Rezultatele consumului de OptiFibre poate fi observat dupa 2-3 zile, dar pentru un efect de durata, se recomanda consumarea acestui aliment timp de minim 3 saptamani.OptiFibre nu are niciun efect advers si nici nu presupune un aport suplimentar de lichide.

  OptiFibre poate fi introdus destul de usor in alimentatie pentru ca este o pudra fara gust, inodora, incolora si solubila. O poti dizolva in tot felul de lichide calde sau reci (cu exceptia bauturilor carbogazoase) sau chiar in mancaruri moi, culoarea, consistenta sau gustul acestora ramanand neschimbate. Dupa cum spuneam, OptiFibre poate fi ajutorul de nadejde al intregii familii, putand fi folosit chiar si de copiii cu o varsta de peste 3 ani. Administrarea produsului se face in felul următor:

  • O jumatate de masură pe zi administrata dimineata pentru copiii cu varsta cuprinsa între 3-11 ani
  • O masura pe zi administrata dimineata pentru copiiii cu varsta de peste 11 ani, adulti sau varstnici

  Daca efectul nu este cel asteptat dupa 3 zile de administrare a unei masuri pe zi, poti creste treptat consumul de OptiFibre cu cate o masura la fiecare 3 zile, asa incat intre zilele 4 – 6 vei consuma 2 masuri pe zi, incepand cu ziua a saptea – 3 masuri si asa mai departe, fara a depasi insa doza maxima de 5 masuri pe zi pentru adulti si 3 masuri pe zi pentru copii (o masură contine 5 grame de produs OptiFibre). Pentru un efect sustinut este necesar sa folositi OptiFibre timp de 3 saptamani. OptiFibre poate fi folosit si pe o perioada mai lunga de timp. Cu toate acestea, mai intai cereti sfatul medicului atunci cand suferiti de probleme digestive, mai ales in cazurile de sindrom de intestin iritabil sau de diverticulita. Medicul poate corela.

  OptiFibre poate fi potrivit pentru intreaga familie!

  OptiFibre ajuta la reglarea tranzitului intestinal!

  Related Posts