spot_img

Centrul Medical Emerald, mai aproape de pacienți prin aplicația ALINI

Centrul Medical Emerald este primul centru din România dedicat inimii și creierului, specializat în patologii cardiovasculare și neurologice, tratând pacientul multidisciplinar, cu ajutorul unui centru de imagistică și a unor specialități conexe – endocrinologie și medicină internă. Cu un timp mediu al consultațiilor de peste 45 de minute, un ambient premiat internațional și o expertiză medicală crescută, la Emerald pot fi diagnosticate și tratate patologii complexe, folosindu-se investigații de înaltă performanță (ex Cardio-RM) sau terapii inovative (ex terapia Head’s UP împotriva migrenelor), totul cu o abordare diferită, în care pacientul este în centrul atenției noastre.

Centrul Medical Emerald a dovedit în primii doi ani de existență pe piața serviciilor medicale că poate oferi servicii medicale de cea mai înaltă calitate, respectând principiile sale în tratarea fiecărui pacient: timp extra, suficient pentru orice caz complex, abordare multidisciplinară individualizată, centrată pe pacient și terapii inovative. Având o echipă medicală dedicată, cu experiență internațională și specializată în afecțiuni ale inimii și creierului, puteți apela cu încredere la Centrul Medical Emerald atunci când aveți nevoie de un cardiolog, neurolog, medic internist, endocrinolog sau radiolog.

Pentru câteva mii de pacienți, o discuție telefonică cu medicul specialist care îi urmărește de ceva timp poate fi soluția, mai ales pentru că aceștia, având mai multe afecțiuni asociate, prezintă un risc mai mare pentru agravarea unei eventuale contaminări cu Covid-19.

Cu un sistem implementat în timp record în parteneriat cu aplicația ALINI, punem la dispoziția pacienților noștri dar și a tuturor celor care au nevoie de un sfat medical de calitate, pentru început, 10 cadre medicale, ce acoperă toate specialitățile Emerald (cardiologie, neurologie, radiologie și imagistică medicală, endocrinologie, medicină internă).

Aplicația Alini oferă acces pacienților la programări online la medicul său specialist, posibilitatea deschiderii unui dosar medical online dar și obținerea interpretări unor analize sau investigații avansate imagistice CT/IRM (prin aplicația Medicai). Cu un sistem de plată cu cardul online securizată, posibilitate de chat sau apel video, precum și asistență tehnică 24/24, aplicația Alini oferă cel mai bun acces în această perioadă la echipa Emerald, pentru a fi siguri că niciun pacient nu amână decizii terapeutice și nici nu se expune riscului unei deplasări în perioada de auto-izolare.

Alini este o aplicatie gratuită pentru telefonul mobil inteligent, lansată pentru ca orice pacient să poată accesa de pe telefon un sfat medical din partea specialistului, iar orice medic să aibă în buzunar dosarul medical al pacienților lui. Mai ales în contextul COVID-19,  pacienții cronici pot evita să mai meargă la spital/clinică dacă nu e absolută nevoie, cerând sfatul medicului său online.

Iată 5 beneficii pe care ALINI si tehnologia moderna vi le pun la dispozitie: 

  1. Acces mai bun la îngrijiri medicale

Pentru pacientii care locuiesc în București, în afara Bucureștiului, în mediul rural sau chiar în afara granițelor țării, ALINI reprezintă un acces facil la sfaturi medicale specializate.

  1. Reducerea costurilor

Utilizând ALINI puteți reduce costurile inutile. Nu este nevoie să vă deplasați la cabinet pentru a obține un sfat de specialitate de la medicul dumneavoastră. Daca se impune, acesta vă va îndruma spre un consult medical pentru mai multe investigații.

  1. Fara învoire de la serviciu

Consultul medical la cabinet, inclusiv transportul până la cabinet și timpul mediu de așteptare, este de cel puțin 2 ore. Acest lucru nu este întotdeauna posibil pentru angajații care lucrează program full time sau nu au opțiunea de a pleca de la serviciu în timpul zilei de muncă.

  1. Confort

ALINI necesită o tehnologie simplă pentru conectarea medicilor cu pacienții – telefonul mobil. ALINI este disponibil oriunde și oricând. Pacientul poate încarca în dosarul medical virtual din aplicație analize medicale, investigații, radiografii și orice alte documente medicale, pentru a fi la îndemâna și pentru a putea fi consultate de către medic.

  1. Nevoile generației tinere

Milenialii constituie astăzi o mare parte a populației active. ALINI oferă beneficii care contează pentru această generație, ce preferă activitățile online față de cele fizice. Mai mult, aceștia pot cere sfaturi medicale și cu privire la sănătatea părinților lor, pentru a se asigura că urmează cea mai bună opțiune terapeutică.

ATENȚIE: ALINI nu este menită să substituie consultul medical din cabinet. ALINI este o extensie și o completare a îngrijirilor medicale clasice.  ALINI nu este concepută pentru situații critice, de urgență sau care necesită îngrijiri medicale. În situația apariției unor probleme acute de sănătate, ca de exemplu simptome apărute brusc sau severe, sunați imediat la numărul de telefon 112 – numarul unic pentru apeluri de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner