spot_img

Doppelherz aktiv – Imunitate înainte de toate

Împreună cu o alimentație echilibrată și o serie de exerciții fizice eficiente, câteva vitamine sunt utile pentru a vă menține sănătoși în această perioadă fără precedent. Fie că vrei să îți susții sistemul imunitar sau faci față anxietății, iată care sunt cele mai recomandate suplimente pentru această perioadă:

  1. Vitamina C

Toată lumea știe că cea mai bună modalitate de a obține Vitamina C este consumând fructe și legume proaspete, dar acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut. Această vitamină este un puternic antioxidant, care ajută la combaterea daunelor cauzate de radicalii liberi din mediu, alimente procesate și stres.

Administrarea de Vitamina C zilnic ajută la întărirea sistemului imunitar, chiar și ca metodă de prevenție. Poți alege utilizarea unui supliment sub formă de comprimate efervescente, Doppelherz® aktiv Vitamina C + Zinc, cu 600 mg Vitamina C și 5 mg Zinc – cu gust delicios de portocale roșii și rodie.

Sau poți opta pentru un supliment care, pe lângă Vitamina C, îți oferă și un aport de Vitamina D (altă vitamină de care suntem privați în zilele de auto-izolare sau carantină, având în vedere că razele soarelui nu ne ating corpul), Doppelherz® aktiv Vitamina C 1000 + Vitamina D DEPOT – cu DOZE MARI de nutrienți: 1000 mg Vitamina C și 800 UI Vitamina D3.

  1. Vitamina D

Vitamina D este produsă de organism în mod natural, atunci când pielea este expusă la soare. Cei mai mulți dintre noi însă, nu mai petrecem suficient timp expuși la razele solare.

Vitamina D susține un sistem imunitar sănătos, iar suplimentarea ei te projezează împotriva infecțiilor respiratorii. Chiar și o singură capsulă de Doppelherz® aktiv Vitamina D 2000 UI asigură, în condițiile unui necesar ridicat și a lipsei unei producții proprii, un aport corespunzător de Vitamina D, contribuind astfel la sănătatea organismului și la starea de bine.

  1. Zinc

Pe lângă efectele asupra imunității, Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii, la menținerea vederii normale și la funcția cognitivă normală. Doppelherz® aktiv Zinc + Histidină + Vitamina C DEPOT are o formulă complexă, cu nutrienți care sprijină funcționarea normală a sistemelor imunitar și nervos, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii, sistemului osos și a ligamentelor.

  1. Chimen negru

Suplimentarea alimentației cu Doppelherz® aktiv Imunoprotect Chimen negru este recomandată în cazul unei alimentații neechilibrate, dar și a unui necesar mai ridicat de substanțe nutritive. Uleiul de chimen negru regăsit în acest supliment, conține mai mult de 50% acizi grași polinesaturați, esențiali pentru buna funcționare a organismului nostru. În combinație cu microelementul Seleniu, este combinația eficientă pentru susținerea sistemului imunitar.

Produsele sunt disponbile în farmacii sau pentru comenzi online pe  www.sanatatelatineacasa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner