• banner catena
 • Echilibrul perfect pentru un organism sanatos!

  Odată cu creșterea nivelului de stres, oamenii caută noi modalități de a-și stimula creativitatea și de a obține un echilibru și o stare de bine, pe parcursul întregii zile.

  Adăugarea unor suplimente ușor de luat zilnic, împreună cu o alimentație echilibrată și o serie de exerciții fizice eficiente, ar putea fi doar începutul unui drum lung spre a vă menține sănătoși și echilibrați. În mod ideal, am reuși să obținem toți nutrienții dintr-o dietă sănătoasă, dar realitatea este că mulți oameni se luptă să mănânce bine și că anumiți nutrienți sunt dificil de obținut, chiar și cu adoptarea unei diete bine echilibrate. Pe lângă faptul că îți pot satisface nevoile de bază, anumite suplimente îți pot optimiza starea de bine. Dacă vrei să îți sprijini sistemul imunitar sau să menții echilibrul organismului, pentru ca acesta să funcționeze la parametri optimi, iată care sunt cele mai recomandate suplimente

  1. 1. Multivitaminele. Deși nu există un supliment specific despre care să știm clar că are formula magică pentru imunitate, poți lua în considerare un produs cu multivitamine, pe care să-l consumi zilnic, dacă simți că dieta ta nu conține suficinte legume și fructe. Micronutrienții esențiali pentru adulți pot fi adesea găsiți în majoritatea preparatelor cu multivitamine. Doppelherz aktiv A-Z DEPOT cu Luteină conține o gamă întreagă de vitamine și minerale de importanță vitală pentru organism, îndeosebi în cazul celor care au o alimentație neechilibrată. Mai mult, dintre acești nutrienți, unele vitamine, cum ar fi B1, B2, B6 și C, sunt asimilate doar în cantități limitate de către organism. De obicei, vitaminele și mineralele nu pot fi stocate în organism decât în cantități limitate. Acestea includ vitamine solubile în apă, cum ar fi de exemplu, vitaminele C, B1, B2 și B6. Comprimatele DEPOT funcționează ca un fel de „rezervor de nutrienți” datorită unui proces de fabricare special dezvoltat. Din acest „depozit de nutrienți”, substanțele nutritive valoroase sunt eliberate treptat, pe parcursul mai multor ore, și sunt disponibile organismului atunci când are nevoie de ele.
  2. Calciu și Magneziu. Calciul și Magneziu sunt două minerale de importanță vitală, de care corpul are nevoie pentru activarea și susținerea a numeroase procese biologice. Calciul este o componentă principală a scheletului, conferindu-i acestuia rezistență, în timp ce Vitamina D3 are funcția de adjuvant în asimilarea calciului, prin acțiunea de fixare în structura oaselor. Organismul produce natural Vitamina D, ca urmare a expunerii constante a stratului epidermic la lumina solară. De multe ori însă, acest tip de expunere se dovedește a fi insuficient în perioadele mai reci ale anului. Deoarece Calciul este în permanență eliminat din organism, se recomandă asigurarea unei alimentații bogate în acest mineral. Printre alimentele bogate în Calciu se numără lactatele (aportul maxim se găsește în iaurt), conservele de sardine, somonul, semințele de susan și migdalele. Magneziul joacă un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și în funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular. Organismul nu îl produce singur și, în plus, stocarea Magneziului nu este posibilă decât în cantităţi reduse. Prețul pe care îl plătim pentru deficitul de Magneziu este propriul nostru metabolism energetic.
  3. Zinc și Seleniu. Seleniul este un oligomineral implicat în funcţionarea sistemului imunitar şi care contribuie la funcţionarea normală a glandei tiroide. În plus, Seleniul contribuie şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Acţiunea Seleniului este întărită de prezenţa Zincului, care contribuie la procesul de diviziune celulară, la sinteza normală de ADN, dar şi la menţinerea fertilităţii şi a reproducerii normale.

  Un produs de la Doppelherz conține toate cele patru minerale și oligoelemente: cu Doppelherz aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu, te bucuri de acţiunea benefică a celor două minerale vitale, Calciul şi Magneziul. Mai mult, efectul acestora este întărit de prezenţa Vitaminei D3, cu rol de fixare a calciului, dar şi de microelementele Zinc, Seleniu şi Mangan. În cazul unei alimentaţii neechilibrate sau al unui necesar crescut de substanţe nutritive, determinat de solicitarea fizică intensă, de un mod de viaţă nesănătos sau de stres, se recomandă suplimentul alimentar cu comprimate Doppelherz aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu.

  Produsele sunt disponibile în farmacii sau pentru comenzi online pe www.sanatatelatineacasa.ro

  Related Posts