spot_img

Ecografii de șold pentru bebeluși

Centrul Medical Academica oferă ecografii de șold pentru bebeluși la prețul promoțional de 135 lei.

Ecografia de șold pentru bebeluși este o metodă cu precizie ridicată, non-invazivă și nedureroasă, care oferă detalii exacte pentru a permite aplicarea unu itratament precoce, perfect adaptat bebelușului tău. Cel mai important aspect este că nu implică radiații şi nici substanţe de contrast, evitând astfel riscul unor efecte secundare nedorite precum reacţii alergice, anafilactice sau deprimarea funcţiilor vitale.

Displazia de dezvoltare a șoldului, numită și luxația congenitală de șold, poate fi produsă înainte de naștere, în timpul acesteia, dar și după și reprezintă o anomalie caracterizată printr-o poziție anormală a capului femural al șoldului. Diagnosticarea la timp permite remodelarea completă aarticulației prin menținerea abducției membrelor inferioare (depărtarea coapselor) cu diferite dispozitive.

Nediagnosticată și netratată la timp, displazia de șold duce la deteriorarea articulației șoldului, cu apariția tulburărilor de mers în perioada de copil şi adult.

Ecografia de șold poate fi făcută bebelușilor încă din primele săptămâni de viață, fiind recomandată a fi făcută cât mai devreme, mai exact între 1 și 8 săptămâni. După vârsta de 6 luni, capul femural începe să se osifice și ultrasunetele nu vor mai putea pătrunde în șold.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner