spot_img

Expozitia florala a primaverii aduce experiente senzoriale la SUN PLAZA

Cadre instagramabile, decoruri imersive si o diversitate de arome florale ii asteapta pe iubitorii de flori si plante la Flower Expo, la SUN PLAZA in perioada 19 aprilie – 3 mai. Expozitia poate fi vizitata gratuit, in timpul orelor de program ale centrului comercial, zilnic, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Cea de-a XIII-a editie Flower Expo aduce natura mai aproape de oameni, chiar in interiorul mallului, pentru ca primavara aceasta ”Conexiunea cu natura rasare in sud”. Evenimentul cu traditie continua colaborarea cu specialistii de la floraria Iris care au conceput decoruri impresionante si experiente inedite pentru vizitatori.

Culoare, parfum si textura sunt cele trei ingrediente prin care natura cucereste centrul comercial SUN PLAZA. Sute de flori si specii de plante 100% naturale vor crea o experienta unica pentru toti vizitatorii. Vor fi amenajate 3 cornere in zone diferite, aflate la parterul centrului comercial:

Zona 1: Cosuletele: O serie de cosuri supradimensionate ornate cu muschi si flori naturale, similare instalatiilor horticole din gradinile botanice.

Zona 2: Salciile: O padure reimaginata din copaci cu cortine alcatuite din lastari si flori 100% naturale.

Zona 3: Gradinile de beton: Un decor inspirat din zona pop art realizat din piloni decorati cu flori naturale si iluminati cu tuburi de neon.

Gandirea si punerea in practica a unei expozitii florale fresh este o provocare, iar in acest caz SUN Plaza isi doreste sa hraneasca curiozitatea si gustul clientilor sai pentru frumos si inedit. Decorurile acestei expozitii ofera o experienta inedita, ce contine elemente clasice si moderne.

Vizitatorii vor putea face fotografii instagramabile in cele 3 zone distincte,  transformate in adevarate instalatii de arta create pe baza celor mai inovatoare concepte de horticultura.

***

Despre Sun Plaza

Inaugurat in 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, avand o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje, doua destinate exclusiv cumparaturilor, un spatiu de relaxare si o parcare subterana cu 2.000 de locuri. In anul 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare si extindere din piata de retail din Romania, fiind adaugata o aripa noua, dar si multe modificari la nivel de design. In 2019 a fost modernizat food court-ul si reamenajata o parte din terasa exterioara. Centrul comercial este detinut de catre CPI Property Group si administrat de catre CBRE Romania.

Despre CPIPG

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietaţi a carui valoare depaseste 23 miliarde de euro, CPIPG detine proprietaţi premium de birouri in principalele capitale din Europa Centrala si de Est: Praga, Berlin, Viena, Bucuresti si Budapesta. Grupul detine, de asemenea, proprietati de retail in Europa Centrala si de Est, precum si hoteluri, unitati rezidentiale si terenuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner