spot_img

Farmacia naturii pentru tine și familia ta

Încă din primul moment în care ai aflat că ești însărcinată, nu ți-ai dorit nimic mai mult decât ca bebelușul tău să se dezvolte și să se nască sănătos. Pentru a ți se îndeplini această dorință, trebuie să ai grijă, în primul rând, de sănătatea ta. Unul dintre primele lucruri pe care le afli despre perioada sarcinii, este că majoritatea medicamentelor îți sunt interzise și că trebuie să faci tot ce îți stă în putere pentru a nu te îmbolnăvi, nici măcar de o banală gripă.

Există, totuși, câteva remedii fitoterapeutice, standardizate și testate clinic, care te pot ajută în perioada sarcinii și care nu numai că nu sunt nocive pentru bebelușul din burtică, dar le poți folosi și după naștere dacă va avea el nevoie.

Esberitox®N Tablete are proprietăți protectoare esențiale pentru păstrarea, în mod natural, a unei stări de sănătate excelente. Cu o istorie de 90 de ani este deja un tratament tradițional pentru viroze, ideal pentru toate vârstele. In Esberitox®N Tablete acționează trei plante medicinale dovedite ca eficiente și active pe sistemul imunitar, Astfel virusurile sunt combătute mai repede și mai eficient și este dovedit clinic că durata bolii se scurtează cu trei zile. Există studii care atestă siguranța la copii pentru 250.000 de cazuri tratate de 500 de medici de familie și 500 de pediatri. Este singurul produs condiționat și pentru sugari/copii/adulți.

Spray-ul ANTIVIRAL conține o combinație de extracte naturale din scoarță de stejar și rădăcină de lemn dulce cu ajutorul cărora susține apărarea naturală a organismului oprind infecția virală prin acțiune astringentă și antivirală direct la poartă de intrare în organism.

Pentru nas înfundat recomandăm GripSTOP (atât sub formă de spray cât și sub formă de picături) care conține o combinație de substanțe naturale cu rol antiinflamator, protejare a mucoasei și rol direct antimicrobian. GripSTOP picături poate fi folosit oricât de des, are gust dulce și nu deranjează copilul. Nici nu-l agită cum se întâmplă cu preparatele cu oxymetazolina sau derivate. GripSTOP poate fi administrat pe perioada lungă, fără efecte secundare. Foarte important e că se poate folosi și de către gravide; ele au nasul înfundat în mod fiziologic, din cauza hormonilor, și au tendința crescută la sângerare. Gravidele sau mamele care alăptează nu pot folosi picături decongestionante, dar pot folosi fără probleme GRIPSTOP spray nazal.

Mai multe informații despre produsele inovatoare pe care le importăm de la partenerii noştri externi, pionieri în fitoterapie la nivel mondial şi care continuă să revoluţioneze extracţia substanţelor active din plante, aflaţi pe www.plantamed.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner