• banner catena
 • Femarelle -Cum sa fii atragatoare…fara a fi „fierbinte”

  Cum sa fii atragatoare…fara a fi „fierbinte”!

  A venit vara și odata cu ea dorința noastra de a ieși mai mult, de a ne distra alaturi de prieteni și familie, de a experimenta  fiecare zi cu viteza maxima!
  Fiecare doamna vrea sa fie frumoasa și atragatoare, dar în schimb multe dintre noi peste 50 de ani … simțim doar vremea calda. Și în timp ce alții se bucura de valuri, suntem lovite de bufeuri.
  Transpirația, insomnia, scaderea libidoului ne fac sa pierdem capacitatea de a ne simți feminine și gata pentru emoțiile de vara.

  Ne întrebam – mamele noastre au experimentat asta? Uneori ne gândim ca poate suntem singurele care trec prin aceste dificultați, probabil pentru ca în trecut nu era potrivit sa vorbim despre menopauza, iar femeile trebuiau sa suporte în tacere simptomele și glumele neplacute despre schimbarile de dispoziție. Ceea ce putem face pentru fetele noastre este sa vorbim deschis și sa redobândim controlul. Și știința moderna vine în ajutorul nostru – acum experți de vârf fac sigure de tranziție lina prin menopauza.

  Stiinta moderna si menopauza

  În fiecare zi, experții exploreaza noi metode de îngrijire a femeilor aflte la menopauza și amelioreaza simptomele tipice ale menopauzei, când femeile nu doresc sau nu pot lua medicamente
  hormonale. O astfel de soluție este linia de produse Femarelle®, care le permite femeilor sa își îmbunatațeasca calitatea vieții și sa se întâlneasca fara griji cu fiecare etapa noua din viața lor.

  Secretul acțiunii Femarelle® se afla în derivatul brevetat (DT56a), obținut din surse vegetale printr-un procedeu de fermentare în condiții speciale, care contribuie la ameliorarea simptomelor
  vasomotorii, dar are în același timp un efect dovedit asupra sanatații oaselor.

  Femarelle® este acum disponibil în trei  versiuni diferite îmbogațite, adaptate nevoilor specifice ale femeilor din fiecare perioada. Deoarece primele simptome pot aparea cu pâna la 10 ani înainte de a începe menopauza, produsul albastru Femarelle® Rejuvenate, cu adaos de vitamina B2 și biotina, ajuta nu numai la  depașirea lor, ci și la pastrarea aspectului tânar al pielii dorit de fiecare femeie. La rândul sau, „Femarelle® Recharge” de culoare roz – pentru femeile aflate în menopauza adevarata – ajuta la controlul bufeurilor, tulburarilor de somn și scaderea libidoului. Iar pentru persoanele a&ate în postmenopauza sau care au nevoie de sprijin pentru sanatatea oaselor, Femarelle® Unstoppable de culoare portocalie ajuta la îmbunatațirea densitații osoase și a flexibilitații articulare.

  Redescopera-ti viitorul

  Când noi, femeile, vorbim deschis despre menopauza, ne ajutam nu numai pe noi înșine, ci și pe alții – sa înțelegem adevarul despre aceasta perioada și sa ajutam la gasirea de soluții eficiente și sigure. Sa te iubești pe tine însați, sa traiești pe deplin, sa redescoperi viitorul – ce femeie nu vrea asta? Grija adecvata pentru sanatate și confort poate face din nou fiecare moment dulce și fiecare zi „la dolce vita”. Și nu vom mai fi atât de „fierbinți”..

  Related Posts