spot_img

Kituri medicale pentru autotestare acasă

Veroval – Kituri medicale pentru autotestare acasă

Românii se pot testa de acum singuri pentru a afla dacă au colesterolul crescut, dacă sunt alergici, anemici sau intoleranți la gluten sau dacă au Helicobacter pylori. Toate acestea sunt posibile, în confortul propriei case, rapid și sigur, grație kiturilor medicale pentru autotestare Veroval, lansate în România de Hartmann, companie medicală din Germania, cu o experiență de peste 190 de ani.

autotestare-1Cele opt teste din portofoliu au rolul de a promova o atitudine proactivă în ceea ce privește starea de sănătate și vizita la medicul specialist, pentru a identifica din timp potențialii factori de risc. Românii preocupați de sănătatea lor își vor putea monitoriza regulat starea de sănătate, identificându-și problemele de sănătate încă de la primele simptome. Testele Veroval au o acurațete medicală de peste 94% și se găsesc în farmacii începând din luna septembrie.

În condițiile în care tot mai mulți români amână efectuarea analizelor sub pretext că  „nu au timp de pierdut așteptând la coadă” sau „nu au niciun motiv să meargă la medic, sunt doar foarte obosiți”, incidența bolilor grave este din ce în ce mai mare, deși ar putea fi prevenite dacă ar fi tratate încă de la primul semn. Dacă deficiența de fier poate afecta sistemul imunitar, diagnosticarea acesteia încă de la primele semne poate duce la evitarea anemiei. Acesta este doar un caz în care un test rapid și sigur ar putea împiedica instalarea unor probleme de sănătate serioase.
autotestare-3Compania medicală Hartmann, cu prezență în România din 2003, lansează o gamă variată de teste medicale potrivite pentru autotestare acasă. Testele Veroval sunt ușor de utilizat și oferărezultate de încredere în doar câteva minute. Acestea identifică problemele de sănătate încă de la primele semne, fără a exclude medicul specialist. Beneficiul principal al testelor Veroval este identificarea prezenței sau a absenței unei probleme de sănătate specifice, în cadrul intim al locuinței pacientului și într-un timp scurt – de la un singur minut, până la 30 de minute, în funcție de test. În cazul în care rezultatele testelor sunt pozitive, este recomandată vizita la medicul specialist.

Stilul de viață sănătos a devenit un trend al societății de astăzi; tot mai multe persoane încearcă să își ofere singure soluții pentru problemele de sănătate sau apelează la sfaturile oferite online. Cu scopul de a răspunde nevoilor noii generatii preocupate în mod constant de starea de sănătate și a oferi suport cadrelor medicale în îngrijirea pacienților, testele Veroval sunt ușor de utilizat și oferă rezultate sigure în doar câteva minute. Rezultatele pozitive trebuie investigate mai departe împreună cu un medic specialist.

hartmannIată care sunt cele opt teste:

Testul de depistare a alergiilorla păr de pisică, polen de iarbă și acarieni se adresează persoanelor care prezintă simptomele tipice alergiilor (strănut, nas înfundat sau ochi iritați), dar nu știu cu exactitate la ce anume sunt alergice. Testul se face prin analiza unei picături de sânge, iar rezultatul acestuia este gata în 30 de minute.

Testul pentru prevenția afecțiunilor stomacale, care evidențiază dacă organismul este purtător al bacteriei Helicobacter pylori, se adresează tuturor oamenilor care își doresc să-și mențină sănătatea organismului sub control. În condițiile în care Organizația Mondială a Sănătății estima în anul 2014 că jumătate din populația globului se confrunta cu această bacterie, testul Veroval este cel mai rapid și eficient mijloc prin care românii pot afla dacă sunt sau nu purtători ai bacteriei Helicobacter pylori. Testul se face prin analiza unei picături de sânge, iar rezultatul poate fi citit în zece minute.

Testul pentru prevenția bolilor intestinale din gama Veroval se adresează mai ales persoanelor cu vârsta de peste 45 de ani. Acest test ajută la depistrea sângerărilor oculte din scaun, care pot semnala chiar și incipiența cancerului colorectal. Pentru acest test este nevoie de o probă de scaun. Rezultatele pot fi citite în cinci minute.

Testul pentru determinarea nivelului ridicat de colesterol este mai ales recomandat persoanelor cu vârsta de peste 35 de ani, dar și femeilor care au luat anticoncepționale pentru mai mult timp, precum și fumătorilor. Utilizând kitul pentru autotestare “Colesterol” se poate afla, rapid și sigur, dacă nivelul colesterolului este normal sau nu, caz în care este necesară schimbarea stilului de viață și a dietei. Testul presupune prelevarea unei probe de sânge, iar rezultatul este gata în trei minute.

Testul pentru confirmarea carenței de fier se adresează mai degrabă persoanelor care prezintă simptomele tipice: oboseala frecventă, paloarea sau durerile de cap. În cazul în care testul confirmă lipsa fierului din organism, specialiștii recomandă vizita la medic, care va putea prescrie, pe baza rezultatului testului și a consultației, tratamentul potrivit. Pentru acest test este nevoie de prelevarea unei picături de sânge, iar rezultatul poate fi citit în zece minute.

Testul pentru infecțiile tractului urinar confirmă prezența leucocitelor, a nitriților și a proteinelor și este recomandat persoanelor care prezintă arsuri ușoare la urinare sau dureri abdominale. Aceste simptome sunt deseori confundate cu o iritație temporară a vezicii urinare. Testul Veroval clarifică rapid și sigur dacă este într-adevăr vorba despre o iritație sau sunt semne ale substanțelor asociate tipic cu o infecție. Testul necesită o probă de urină, iar rezultatele sunt gata într-un minut.

Testul pentru depistarea intoleranței la gluteneste de interes celor care prezintă tulburări gastrointestinale frecvente (balonare, diaree), fără o cauză evidentă. Testul Veroval ajută la asocierea acestora cu intoleranța la gluten. Dacă, însă, testul este negativ, este importantă investigarea altor posibile cauze, întrucât apariția constantă a disconfortului poate semnala probleme mai grave. Testul se face printr-o probă de sânge, rezultatul fiind gata în zece minute.

Testul de fertilitate masculină este un instrument eficient pentru cuplurile care încearcă să conceapă un copil și se confruntă cu probleme în acest sens. Testul Veroval evidențiază dacă lichidul seminal conține suficienți spermatozoizi pentru concepție. Acest test necesită o mostră de spermă, iar durata de testare este de șapte minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner