spot_img

Luna iulie 2016, Luna Donatorului de organe in Romania!

In 16 iulie 1996, prin Decizie a Judecatoriei Sector 1 ia fiinta Aociatia Transplantatilor din Romania; in urma unui an de demersuri ale grupului de initiativa (21 de pacienti cu transplant si donatori) si cu suportul consultativ al d-lui prof. dr. Mihai Lucan.

Din 16 iulie 2014, Aociatia Transplantatilor din Romania dedica ziua de 16 iulie Donatorului de organe.

Luna iulie 2016 este speciala, deoarece in aceasta luna Aociatia Transplantatilor din Romania implineste 20 de ani de activitate, iar noi, membrii asociatiei, DEDICAM intreaga luna iulie Donatorilor de organe, stiuti si nestiuti.

Spiritul lunii iulie 2016, Luna Donatorului de organe, va fi acela al recunostintei, multumirii si comemorarii.

In 20 de localitati din tara, membrii ATR, beneficiari ai unui transplant, vor organiza ceremonii religioase de pomenire a Donatorilor – Ingeri, la care invitam sa participate pe toti cei care doritori.

Alaturi de pacienti pacienti cu transplant si cei cu nevoie de transplant, vor participa la ceremonii donatori, familii de donatori, medici specialisti, coordonatori de transplant, iar acolo unde este posibil, ceremoniile vor avea loc in bisericile din spitale, acolo unde speranta se transforma in sansa, iar moartea in viata.

Pentru ca Oradea este principalul reper in ceea ce priveste activitatea de donare, prima ceremonie va avea loc la Oradea, vineri 1 iulie, ora 11, la “Biserica cu Luna” din central orasului.

Rugam pe toti cei care doresc sa ia parte la eveniment sa se considere invitati.
Contact: 0762244821 – Gh. Tache, presedinte ATR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner