spot_img

Lysi – Uleiul din ficat de cod care susține imunitatea!

În fiecare zi suntem expuși la tot felul de factori care pot provoca boli sau infecții dacă sistemul de apărare al organismului nostru este compromis.

Această apărare naturală de care dispune organismul nostru este, de fapt, sistemul imunitar, adică o rețea interactivă de organe, de celule și de proteine care protejează organismul prin neutralizarea sau eliminarea inamicilor, cum ar fi bacteriile sau virusurile.

Deși este important să avem un sistem imunitar puternic pe tot parcursul anului, în sezonul rece cu atât este mai important să încercăm să ne întărim sistemul imunitar.

Putem face asta cu ajutorul acizilor grași esențiali Omega-3, dar și cu câteva noi obiceiuri pe care le putem integra în stilul nostru de viață.  Discutând despre acizii grași Omega-3, aceștia au un impact direct asupra sănătății răspunsului imun și inflamator. Când sistemul imunitar este declanșat – de exemplu, prin vătămare, prin alergii sau infecții – acizii grași sunt eliberați din membranele celulare. Ca parte a răspunsului natural al vindecării organismului, acești acizi grași sunt transformați în molecule. Acizii grași esențiali Omega-3 sunt alcătuiți din două tipuri diferite de acizi, și anume EPA și DHA, care susțin răspunsul natural antiinflamator al organismului, deoarece sunt convertiți în molecule antiinflamatorii. O serie de cercetări științifice indică faptul că uleiul din ficat de cod ajută la reglarea naturală a răspunsului imun și la susținerea sistemelor interne de reparație care funcționează ca răspuns la inflamație.

Vitamina D este importantă atunci când vine vorba de un sistem imunitar sănătos.

Deși vitamina D este de o importanță uriașă, una din cinci persoane suferă de carență de vitamina D. Este recomandat ca adulții și copiii cu vârstă peste 1 an să obțină 10 mcg de vitamina D pe zi, în special toamna și iarna. Surse excelente de vitamina D includ peștele gras, precum macrou, sardine, somon, ton proaspăt și păstrăv. Din nou, dacă vă este dificil să consumați cel puțin două porții de pește pe săptămână, atunci puteți completa regimul alimentar cu Ulei din ficat de cod Lysi.

Uleiul din ficat de cod, Lysi, este un produs obținut din materie primă de cea mai bună calitate, din apele Atlanticului de Nord, prelucrat cu tehnologii de ultimă oră și are o acțiune benefică atât pentru copii, cât și pentru adulți și vârstnici. Este o sursă ideală de vitamine D, A și E, atât necesare pentru a asigura dezvoltarea normală a oaselor, a dentiției și a funcției vizuale, cumulând efectele benefice ale acestor vitamine cu cele ale acizilor grași Omega-3. Puritatea, gustul bun, cantitățile generoase și eficacitatea dovedită tradițional, sunt caracteristicile de aur ale produselor Lysi. Uleiul din ficat de cod, Lysi, are un gust excelent și este considerat un factor de creștere a imunității, de evitarea a bolilor și menținere a sănătății.

Uleiurile de peşte LYSI şi suplimentele cu Omega-3 Lysi sunt disponibile la distribuitori, în farmaciile şi magazinele naturiste partenere, Farmaciile Tei, Belladonna şi online: WWW.SAGASANATATE.RO   (Solicitaţi ofertele speciale şi produsele cadou). TEL.0722810692.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner