spot_img

Masurarea temperaturii – un obicei sanatos si demn de aplicat in toate etapele vietii

Cati dintre noi nu asociem masurarea temperaturii corporale cu copilaria? Cu zilele acelea lungi si parca interminabile in care nu ne simteam deloc bine si, copii fiind, parca nu stiam sa spunem ce ne supara, iar dintr-o data o vedeam pe mama cum scutura zdravan un termometru pregatit sa ne masoare temperatura, un prim semnal al vreunei posibile infectii ori raceli.

Ei bine, masurarea temperaturii n-ar trebui sa fie un moment unic in viata noastra, pe care sa il asociem strict cu perioada copilariei noastre, ci ar trebui sa fie sau sa devina un obicei pe care sa il urmam la toate varstele, mai ales intr-un context tehnologic atat de avansat in care ne aflam, cand practic exista un termometru pentru toate varstele – de la cel clasic, pana la cel modern, fara contact. La fel ca si masurarea tensiunii arteriale ori a pulsului, masurarea temperaturii s-ar putea sa ne ofere semnalele de alarma de care avem nevoie.

Origo Medical din Cluj-Napoca vine in sprijinul dumneavoastra cu termometrele Geratherm pentru intreaga familie:

  • Termometrul ClasicTermometrul Clasic Geratherm – Este acel termometru pe care il aveau si parintii nostri acasa, insa acesta e fara mercur, cu un lichid de masurare non-toxic numit „galistan”, adica o combinatie formata din galiu, indiu si staniu. Fara baterie. Precis. Sigur. Cu garantie pe viata (daca nu il spargem). Este alegerea ideala pentru aceia mai conservatori dintre noi, care vor sa nu se indeparteze de termometrul clasic de pe vremuri. Are o acuratete ridicata,  cu un interval de masurare cuprins intre 35,5 si 42 de grade Celsius si un timp de masurare de circa 4 minute. Este rezistent la apa si dezinfectant. In cutia termometrului gasiti si un „echipament de scuturare”, care este un real ajutor in procesul de scuturare. Singurul „dezavantaj” al acestui termometru este faptul ca fiind din sticla se poate sparge. Fiecare termometru este lucrat manual in Germania, cu foarte mare atentie, iar daca suntem atenti cu el, un astfel de termometru ne poate tine toata viata.

 

 

 

  • Termometrul ClinicTermometrul Clinic Geratherm – Este un termometru digital, apreciat in mod special de cadrele medicale, datorita unor avantaje majore pe care le are: rezistenta la apa, dezinfectant si la socuri, cu un ecran mare si memorie interna.  Are un varf rigid, motiv pentru care nu este recomandat pentru masurarea temperaturii celor mici. Timpul de masurare este cuprins intre 30 de secunde si 3 minute, in functie de zona aleasa.

 

 

 

 

 

 

  • Termometrul RapidTermometrul Rapid Geratherm – Este un termometru digital, cu un timp de masurare foarte scurt, asa cum ii spune si numele, cuprins intre 9 si 15 secunde (in functie de zona). Este recomandat si pentru masurarea temperaturii copiilor. Antialergic, copilasilor cu alergie la metale, datorita varfului aurit. Are acuratete inalta, ecran mare si semnal audio in caz de febra.

 

 

 

 

 

 

  • Masurarea temperaturiiTermometrul Non Contact Geratherm – Este un termometru cu infrarosu, care masoara temperatura la nivelul fruntii in doar 3 secunde. Este acel termometru care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa cu copil mic. Avantajul fata de celelalte termometre este ca acesta, pe langa temperatura corpului, masoara si temperatura ambientala si pe cea a lichidelor. Mamica poate masura temperatura copilasului inclusiv in timpul somnului, fara sa-l trezeasca. De asemenea, poate masura cu usurinta temperatura laptelui praf sau a apei din cadita. Termometrul Geratherm Non Contact este utilizat cu succes in multe cabinete de medicina familiara, clinici private si de stat si in spitale de pediatrie.

 

Pentru mai multe informatii despre termometrele Geratherm consultati:

www.geratherm.ro

Origo Medical – In slujba sanatatii si bunastarii personale din 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner