• banner catena
 • Medicii: Cum se reduce colesterolul?

  Am cautat si parerea unui specialist. Neam indreptat catre dr. Elena Urdea, specialist cardiolog, cu care am discutat despre posibilitatea reducerii colesterolului si trigliceridelor in mod natural.

  Buna ziua, dr. Urdea! Este posibil sa reducem colesterolul in mod natural?

  Daca vreti sa spuneti fara medicamente – da, este posibil. Si colesterolul, si trigliceridele sunt influentate pozitiv de produsele Omega-3. In multe cazuri de dereglari usoare pana la moderate, colesterolul „rau“ si cel „bun“ intra in norma. In cazurile mai severe trebuie sa se administreze si medicamente (statine, fibrati etc.).

  Toate produsele Omega-3 actioneaza la fel?

  Nu, actiunea lor depinde de mai multe lucruri. Mai multe studii independente, de exemplu, demonstreaza ca semintele de in au influenta asupra colesterolului, doar daca se administreaza ca seminte crude sau proaspat macinate. Sub forma de ulei de in nu exista un efect clar pronuntat. Rezultate mai bune da uleiul de peste, care are insa un dezavantaj important – acizii grasi Omega-3 din el sunt sub forma de trigliceride. Trigliceridele se asimileaza mai greu in organism si in cele din urma omul beneficiaza „cu intarziere“ de efectul necesar. Momentan in medicina mondiala este renumit doar un produs Omega-3 – uleiul din creveti antarctici (krill), al carui efect este neconditionat. Cercetarile sunt categorice, dintre toate suplimentele alimentare

  Omega-3 acesta da cele mai bune rezultate in lupta impotriva colesterolului. Pentru o administrare de doar 2 capsule pe zi timp de 3 luni, colesterolul „rau“ scade cu 32 %, iar cel „bun“ creste cu 44 %. Acest produs este pur ecologic, fara OMG. Efectul uleiului de krill se datoreaza asimilarii sale excelente in organism. Acizii grasi Omega-3 din el sunt sub aceeasi forma ca in organismul uman – sub forma de fosfolipide. La noi déjà exista un produs ce contine 100 % ulei de krill, care se numeste Visilife Health.

  Se ofera, de asemenea, si un alt produs foarte interesant – Visilife Omega, ce are o formula dubla Omega-3, care include ulei de peste si ulei de krill. Pentru acesta uleiul de krill joaca rolul unui catalizator, care imbunatateste si accelereaza eficacitatea uleiului de peste.

  In acest caz, care produs este mai bun?

  Aici nu putem vorbi de grade de comparatie „mai“ si „cel mai“. Datorita puterii exceptionale a Visilife Health recomandarea mea este ca pacientii sa inceapa intai cu acesta, pentru a obtine mai repede reducerea nivelurilor colesterolului si trigliceridelor. Dupa o luna-doua, cand valorile sunt deja in limitele normale pentru sanatate, este bine sa continue cu Visilife Omega. Administrarea de Visilife Omega va contribui pentru mentinerea rezultatelor si va evita riscul ca trigliceridele si colesterolul sa creasca din nou. Aceasta schema asigura pacientilor un mod natural si eficient de a se descurca cu aceasta problema de sanatate de altfel atat de serioasa si atingerea unui echilibru optim.

   

   

  Pentru comenzi: 021 313 84 84 Cautati in farmacii si pe visislim.com

   

  Related Posts