• banner catena
 • Nicovit un preparat de multivitamine bogat în antioxidanți

  Fumătorii și nefumătorii sunt diferiti? Pe scurt: DA!

  Este foarte bine documentat faptul că fumatul reprezintă un stres semnificativ pentru majoritatea celulelor și organelor din organism. La nivel celular, stresul este cauzat de substanțele chimice oxidante, toxice din fum. Acești oxidanți, sau cu altă denumire preferată „radicalii liberi” degradează celulele, cauzând nenumărate boli, precum cancerul, bolile cardiovasculare și emfizemul.

  Pentru a putea neutraliza aceste efecte, organismul are nevoie de nutrienţi, care pot compensa sau neutraliza acești radicali liberi. Acești nutrienţi sunt cunoscuți sub denumirea de antioxidanți. Antioxidanții se regăsesc în cantități mai mari în primul rând în fructe și legume.

  Deoarece fumatul exercită un efect oxidativ semnificativ asupra organismului, există un acord puternic în privința faptului că fumătorii ar avea nevoie de o cantitate mare de antioxidanți pentru a reduce efectul nociv al fumatului.

  Din păcate, alimentația fumătorilor, ca și a nefumătorilor de altfel, este săracă în fructe și legume. În mod curios, analizele au arătat că, fumătorii, care ar avea nevoie de o cantitate mai mare de antioxidanți, decât nefumătorii, în realitate consumă mai puțini antioxidanți decât aceștia din urmă. Situația este înrăutățită și de faptul că, fumatul cauzează și lipsă de vitamine, astfel fumătorii au mai puține șanse de a se proteja împotriva radicalilor liberi.

  Nicovit este un preparat de multivitamine bogat în antioxidanți. Conţine totodată compuși din plante medicinale, oferind protecție în special fumătorilor, împotriva influențelor nocive asupra celulelor, cauzate de stresul oxidativ.

  NICOVIT MULTIVITAMINĂ PENTRU FUMĂTORI

  Supliment alimentar                                   Notificare: SNPMAPS AA 9948/2016
  INGREDIENTE ACTIVE: CANTITATE %VNR
  Vitamina A 1500 mcg 188
  Vitamina C 180 mg 225
  Vitamina D3 20 mcg 400
  Vitamina E 33,5 mg 279
  Vitamina K2 25 mcg 33
  Vitamina B1 4,2 mg 382
  Vitamina B2 4,6 mg 329
  Nicotinamidă 16 mg 100
  Vitamina B6 5,5 mg 393
  Acid folic 400 mcg 200
  Vitamina B12 21,6 mcg 864
  Biotină 54 mcg 108
  Acid pantotenic 10 mg 167
  Magneziu 75 mg 20
  Fier 6 mg 43
  Zinc 11 mg 110
  Calciu 150 mg 19
  Luteină 1000 mcg **
  Licopen 600 mcg **
  Extract din cimbrişor 2 mg **
  Extract de mentă 2 mg **
  Extract din roiniţa 2 mg **
  Extract de rozmarin 1 mg **
  Mangan 5,5 mg 275
  Cupru 0,9 mg 90
  Iod 150 mcg 100
  Seleniu 55 mcg 100
  Crom 35 mcg 88

  Vitamina B2, -C, -E, precum și zincul, manganul, cuprul și seleniul contribuie la apărarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Ingrediente: carbonat de calciu; agenți de încărcare: sorbitol, celuloză microcristalină, croscarmeloză de sodiu; Vitamina C/acid ascorbic; Vitamina E/dl-alfa acetat de tocoferil; oxid de magneziu; citrat de magneziu; agenți de glazurare: hipromeloză, alcool polivinilic, polietilenglicol, dioxid de titan, polidextroză, clorofilină cupru-sodică; premix de minerale (maltodextrină-bază, sulfat de mangan, oxid de cupru, iodură de potasiu, clorură de crom, selenit de sodiu); agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, stearat de magneziu, talc; fumarat feros; Vitamina A/acetat de retinil; nicotinamidă; oxid de zinc; acid pantotenic; extract din flori de Craite/Tagetes erecta, cu 10% luteină; Vitamina D3/colecalciferol; extract din fructe de Tomate/Solanum lycopersicum, cu 10% licopen; Vitamina K/menachinona-7 0,45%; biotină 1%; Vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; Vitamina B1/mononitrat de tiamină; acid folic; Vitamina B2/riboflavină; Vitamina B12/cianocobalamină 1%; extract 20:1 din părți aeriene de Cimbrișor (Thymus serpyllum); extract 1:1,4 din frunze de Mentă (Mentha piperita); extract din frunze de Roinită (Melissa officinalis); extract 10:1 din părți aeriene de Rozmarin (Rosnmarinus officinalis).

  Doza recomandată: un comprimat în timpul mesei. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Produsul nu conține subsțante cu potențial alergenic. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de expunerea la soare sau de surse de căldură.

  Mai multe detalii despre produs pe www.vitaking.ro sau la numărul de telefon 0266.218.818

   

   

   

  Related Posts