spot_img

Varumin – O sansa pentru cei fara speranta!

O sansa pentru cei fara speranta cu produsul Varumin

Varumin® – solutie orala este supliment alimentar pe baza de plante 100%, care imbunatateste starea generala a corpului, cand organismul este intr-o stare de epuizare, precum si cand imunitatea este afectata de bolile acute si cronice. Poate fi utilizat ca supliment alimentar in terapiile si tratamente standard, in tratamentul bolilor maligne, acute si cronice, precum si intr-o stare de imunitate redusa (anemie, HPV, scleroza multipla).

Este compus din plante naturale, nu contine zahar, arome artificiale si culori, alcool, lapte si reziduuri de lapte.

Ingredientele active din plante activeaza procesul metabolic din organism si poate fi utilizat la terapiile standard recomandate in starea de imunitate scazuta.

Care este dovada că Varumin® functioneaza si are efect?

Pentru Varumin® avem rapoarte facute de expertul Prof. Dr. SCI Sibin Ilic – oncolog, Centrul Clinic Macedonean din Skopie, Centrul Clinic din Bitola, un număr mare de medici din diferite țări, precum și mii de clienți satisfăcuți.

Varumin® creste energia si activitatea fizica, creste claritatea mentala, imbunatateste transmiterea alimentelor in organism si absorbtie lor mai usoara, ajuta la curatarea si detoxifierea organismului in mod natural, imbunatateste comunicarea intre celulele din organism.

Acest produs poate fi utilizat singur ca atare sau in combinatie cu alte terapii. Produsul contine doua formule: Varumin® 1 si Varumin® 2 pentru utilizare combinata.

Extractele din plante medicinale continute de Varumin® au un spectru larg de actiuni farmacodinamice.

Aceste componente sunt utilizate in medicina traditionala, homeopatica, precum si in medicina stiintifica.

Cele mai importante actiuni farmacodinamice ale componentelor sunt: citotoxice, imuno-stimulatoare, detoxificative, anti-inflamatoare, anti-microbiene, diuretice, anti-depresive si laxative.

De aceea, Varumin® poate fi utilizat ca adjuvant in terapia standard a diferitelor boli care sunt caracterizate prin imunitate scazuta si stare generala proasta a organismului.

Varumin® este un supliment alimentar pe baza de plante, cu o eficienta sporita atunci cand este utilizat in combinatie cu chimioterapia.

Mai mult decat atat, se observa ca reactiile adverse care apar de obicei in chimioterapia standard pot fi evitate.

Nu exista nicio dovada de interactiuni ale Varumin® cu chimioterapia sau alte tratamente pentru cancer.

Terapia combinata este de obicei de dorit deoarece, pentru a opri proliferarea celulelor maligne si distrugerea tesutului, tratamentul impotriva cancerului ar trebui sa fie unul agresiv.

In mai putin de 1 ora dupa administrarea primei doze de Varumin® , apar efecte notabile.

Dupa prima luna de utilizare a Varumin® exista cazuri in care nu mai este nevoie de radioterapie, deoarece se observa retragerea bolii.

Varumin® se livreaza în aproape toate țările din lume, timp de peste 20 de ani.

MOD DE UTILIZARE: Intreaga cantitate de Varumin® 1 (50ml), se bea cu 1 ora inainte de masa. Dupa 6 ore de la administrarea Varumin® 1, se iau, cu 1 ora inainte de masa, cate 10 ml de Varumin® 2 la fiecare 6 ore.

Gustul Varumin® ar trebui sa fie amar.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul: http://varumin.com.ro/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner