spot_img

Prof. dr. Adrian Săftoiu acordă 10 consultații la Neolife București

neolife sigla

Centrul de excelență în gastroenterologie și oncologie digestivă Neolife din București are plăcerea de a anunța că d-l prof. dr. Adrian Săftoiu, specializat în gastroenterologie și endoscopie digestivă, va acorda  10 consultații  în cadrul unității medicale.

Consultațiile constau în  examinarea tubului digestiv superior (esofag, stomac și duoden) sau inferior (rect, colon și ileon terminal) cu ajutorul unui aparat ultraperformant, de ultimă generație. Examinările pot fi efectuate cu anestezie generală, sub supravegherea unui medic anestezist.

 Endoscopul EVIS EXERA III, fabricat de Olympus (Japonia), este considerat un echipament de înaltă rezoluție care conferă poziția de lider mondial în producerea acestor tipuri de aparate. Acest sistem endoscopic oferă o claritate a imaginii fără precedent, permițând stabilirea rapidă și precisă a diagnosticului. Cu ajutorul acestui aparat, medicul poate vizualiza în detaliu mucoasa tubului digestiv. Mai mult, aparatul permite prelevarea de biopsii diagnostice (mici fragmente de țesut), respectiv intervenția rapidă și tratarea anumitor leziuni (de exemplu rezecția polipilor).

Prof. dr. Adrian Săftoiu  are peste 20 de ani de experiență în gastroenterologie și endoscopie digestivă. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și s-a specializat în endoscopie în clinici universitare din Danemarca, Germania și Statele Unite ale Americii. Expertiza internațională este certificată prin participări, în ultimii 10 ani, la workshopuri de endoscopie din Europa sau Asia, cu sesiuni de demonstrații live.

Pentru programări – 021.9230

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner