spot_img

Remune™ – Alimentația în cancer

Când ești diagnosticat cu cancer, o mie de lucruri îți trec prin cap: întrebări, frici, povești, imagini …. Dar, în cele din urmă, o singură întrebare ar trebui să rămână: Ce pot face pentru a trece cu bine prin această perioadă dificilă din viața mea?

In primul rând, trebuie să fiți aliatul corpului dumneavoastră, punându-i la dispoziție tot ceea ce are nevoie ca să lupte cu boala. Informați-vă și întrebați medicul despre cum puteți să vă alimentați corect.

Impactul cancerului asupra obiceiurilor alimentare

Pierderea poftei de mâncare este una dintre cele mai frecvente provocări ale tratamentului oncologic. Cauzele sunt atât boala în sine, cât și efectele secundare fizice – oboseala, durerea sau medicamentele, efecte secundare psihice – stresul, depresia sau anxietatea, precum și reactiile adverse ale tratamentului ales – vărsături, greață sau modificări în percepția gustului și mirosului alimentelor.

Deoarece cancerul afectează nu doar organele, ci întregul corp, apare dezechilibrul nutrițional. Tumora în sine poate provoca modificări ale consumului de energie și poate duce la deficiențe nutriționale.

Când organismul nu poate absorbi suficienți nutrienți din cauza tulburărilor metabolice sau a aportului neadecvat, rezultatul este pierderea în greutate și instalarea malnutriției.

Cancerul și malnutriția

În funcţie de tipul tumorii, până la 85% din pacienţii diagnosticaţi cu cancer se confruntă cu o scădere involuntară în greutate. Studiile arată că malnutriția este o cauză majoră de mortalitate timpurie și poate determina rezistența scăzută la infecții și toleranță redusă la tratamentul oncologic. Deci, prevenirea malnutriției este cu adevărat esențială pentru tratamentul dumneavoastră.

O alimentație optimă conferă rezistență, energie, stare de bine, menține corpul puternic și vă ajută să faceți față efectelor secundare ale tratamentului oncologic.

Nutriția în cancer înseamnă o alimentație variată, echilibrată și completă. În timpul tratamentului, este posibil să aveți nevoie și de mai multe calorii decât de obicei, pentru a nu pierde în greutate.

Remune ™ – Aliatul dumneavoastră în alimentația în cancer

Remune™ este un produs cheie în terapia nutrițională a pacienților cu cancer: va fi bine tolerat de dumneavoastră datorită gustului plăcut, este gata de băut și ușor de administrat.

» CONȚINE SUC NATURAL DE FRUCTE

Remune™ este bogat în antioxidanți naturali din fructe și conține 86% suc de mere, pere, rodie și aronia.

» ESTE BOGAT ÎN ULEI DE PEȘTE

Remune™ are concentrație crescută de ulei de pește norvegian bogat în EPA&DHA . Astfel reduce inflamația și influențează pozitiv sinteza proteică la nivelul mușchilor scheletici.

» ARE ADAOS DE VITAMINA D

Conține vitamina D cu rol în susținerea proceselor imunitare și în funcționarea normală a sistemului muscular.

» ESTE SURSĂ DE PROTEINE DE ÎNALTĂ CALITATE

Remune™ conține toți aminoacizii esențiali cu rol în menținerea masei musculare și vindecarea rapidă a țesuturilor.

Găsiți produsul la: https://magazin-bbraun.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner