spot_img

Renofix – alimentația recomandată dacă ai calculi renali

Aproximativ 10 % din oameni fac, de-a lungul vieţii, pietre la rinichi de dimensiuni mai mari sau mai mici. Aproximativ 7% din populaţia României a suferit cel puţin o colică renală de-a lungul vieţii și peste 25% dintre români suferă de pietre la rinichi? Cu astfel de date, ne întrebăm frecvent cum anume putem elimina calculii renali sau, popular vorbind “pietrele la rinichi”. Mai jos, îți prezentăm niște variante care te pot ajuta să rezolvi această problemă.

Apa. Creșterea cantității de apă consumate este benefică împotriva pietrelor renale. Recomandăm consumul a 12 pahare de apă pe zi. După ce pietrele au fost eliminate, poți consuma între 8 și 12 pahare.

Zeama de lămâie. Pentru un gust mai răcoritor, poți adăuga și zeamă de lămâie. Citratului găsit în lămâie previne crearea calculilor renali și eliminarea cu mai multă ușurință a pietrelor mai mici.

Sucuri din fructe citrice (portocale, grape-fruit, mandarine, clementină, lămâi galbene/verzi). Zeama de lămâie nu e singurul aliment care conține citrat. Toate aceste fructe pot fi prelucrate într-un storcător și băute.

Ce ar trebui să mai iei în considerare la dieta ta?

Consumul produselor bogate în fitați (legume, cereale integrale, germeni de porumb, orez sălbatic, nuci braziliene), dar și reducerea aportului de calciu. În ceea ce privește proteina animală, este indicat să consumi carne slabă de vacă, pește, șuncă slabă. Consumă moderat produse făinoase și pâine, unt și frișcă, cartofi sau ouă preparate. Este de recomandat să consumi mai puține alimente bogate în purine (sardine, hering, ficat, fructe de mare, anșoa, etc.)

Ce ar trebui să eviți în dietă pentru a reduce calculii renali?

Alcoolul, deoarece acesta deshidratează organismul, precum și consumul ridicat de sare și zahăr. Renunță și alimentele și băuturile care conțin în exces oxalați sau fosfați (sfeclă, spanac, cartofi dulci, ciocolată, nuci, piper negru.

Și suplimentele alimentare te pot ajuta în menținerea sănătății tractului urniar și în prevenirea reapariției calculilor renali. O astfel de soluție terapeutică special concepută pentru menţinerea sănătăţii tractului urinar este și RENOFIX STANCOSIMAGNE3. Un produs natural, cu o formulă românească brevetată, care are acțiune multiplă în:

  • Diminuarea riscului apariţiei calculilor renali şi a infecţiilor urinare
  • Reducerea calculilor urinari prin decelare succesivă în microparticule coloidale, concomitent cu eliminarea acestora pe cale naturală
  • Eliminarea disconfortului şi atenuarea simptomelor dureroase asociate infecţiilor urinare
  • Eliminarea reziduurilor metabolice şi a metalelor grele

Conține substanţele biologic active precum Siliciul organic coloidal și Magneziul organic coloidal. Cu extracte din 4 plante medicinale din flora României: urzică, mușețel, coada-calului și afine. Pentru a afla mai multe detalii despre produs și despre cum să ai grijă de sănătatea rinichilor tăi, accesează site-ul www.rinichi-sanatosi.ro.

Produsul este disponibil în farmacii sau pentru comenzi online pe www.sanatatelatineacasa.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner