spot_img

Silva Subtilis SUNSHINE THERAPY

Autor: Dr. Sorin Godeanu Laboratoarele Elidor tel:0740167649

Bolile aparatului respirator au trecut pe prim plan prin succesiunea rapidă de viroze din ultimii ani. Metodele clasice au înregistrat rateuri datorită virulenței noilor tulpini virale înregistrându-se evoluții spre zona critică cu prognostic rezervat, ceea ce a impus o abordare terapeutică adecvată acestor tipuri de agresiune viromicrobiană.

Cu un asemenea dispozitiv de luptă împotriva afecțiunile viromicrobiene, percepem deja un răspuns pe măsură la escaladarea fără precedent a nenumaratelor agresiuni virale din ultimii ani. Componenta esențială a produsului este leurda verde (cea uscată își pierde din proprietăți), care conține clorofilă și peste 100 de substanțe active, gata să se implice în conflictele fiziopatologice infecțioase. Clorofila este asimilată cu o ploaie de cuante luminoase rupte din energia soarelui și care sunt dirijate spre mitocondriile celulare unde se fabrică atât de neceserul ATP. Clorofila ca și hemoglobină, au structuri profund asemănătoare, cu mici diferențe: atomul central la clorofilă este magneziu, iar la hemoglobina este fierul.Perpetuel Green Season, prin Silva Subtilis, este modulat pe plan ofensiv, direcționat spre stimularea imunității, detoxifierea activă a ficatului și a întregului organism și oferă energie pură, activă (clorofila), adevărată cuante de energie derivate din lumina solară concomitent cu un portofoliu antimicrobian și antivirotic performant.

Clorofila este un antioxidant puternic care elimină factorii responsabili pentru stresul oxidativ, este antiinflamator, detoxifiant (prin creșterea fluxului sanguin și combinația cu toxinele pe care le elimină din corp, ca și metalele grele și medicamentele care rămân stocate în corpul uman și, astfel, menține țesuturile sănătoase). Prin vit K și Mg, asigură funcționalitatea glandelor suprarenale și ameliorează funcțiile sale. La nivel digestiv menține digestia sănătoasă și flora intestinală echilibrată, eliminând flora patologică, ajută la curățarea colonului (cleansing), previne constipația.

Clorofila are activitate antimicrobiană și asigură o imunitate puternică, având ph alcalin.

 • acționează ca un OXIGENERATOR;
 • vindecă plăgile prin scăderea inflamației și prin eliminarea germenilor;
 • ameliorează hemato-formarea (important în sepsis), fiind nevoie de eritrocite ți leococite în cantități mari;
 • este solubilă în grăsime și se absoarbe direct în circulația limfatică și mai departe intră în torentul sanguin;
 • detoxifică ficatul, neutralizează elementele poluante

Collings consideră clorofila un stimulent remarcabil, neegalat de altul, pentru refacerea /repararea tisulară, care vindecă leziunile mai rapid decât orice alt agent terapeutic.

Clorofila accelerează vindecarea, prin reducerea hemaglutinarii în focarul inflamator, iar timpul de inflamație se reduce prin scăderea sintezei de fibrină. Acest efect heparin-like întărește sistemul de apărare.

Asigură sursa de vitamine C, A, E, K și minerale Fe, Ca, Mg și K.

Clorofila crește fluxul de oxigen în corp, curăță toxinele, ÎMBUNĂTĂȚEȘTE FUNCȚIILE RESPIRATORII.

Clorofila este una din puținele substanțe care aduce oxigen la celule, întărește peretele celular, evitând distrugerea oxidativă. Molecula de clorofilă modulează ATP mitocondrial, catalizând coenzima Q.

Clorofila este energie pură și are abilitatea de a crește producția de eritrocite la oameni.

 • Clinic, stimulează hemoglobina, reface masa eritrocitară, mărește transportul de oxigen la nivel celular;
 • Curăță sângele de impurități;
 • Elimină radicalii liberi;
 • Protejează acidul linoleic împotriva oxidării;
 • Îmbunătățește calitatea naturală a ficatului de a elimina toxinele și deșeurile din organe;
 • Stimulează funcționalitatea ficatului și echilibrează flora intestinală;
 • Crește formarea de leucocite pentru protecția antiinfecțioasă;
 • Scade ROS intracelular;
 • Previne leziunile ADN, peroxidarea lipidică, oxidarea proteinelor și depletia de THIOL secundar radiației;
 • Ameliorează simptomele fibrozei hepatice prin reducerea bacteriilor dăunătoare, reduce inflamația ficatului.

Leurda verde are un conținut crescut de sulf organic-tiosulfinati-dialil metil alil, ajoen. Cantitatea totală de compuși organici sulfurați 68,7%. Ca substanțe volatile menționăm metil 2 propionil tiosulfit. Compușii sulfurați au componente benefice: antimicrobian, antitrombotic, hipoalergenic, hipoglicemiant, antifungal.

Inhibă bacteriile patogene: salmonella, Ecoli, Listeria Monocitogenes. În compoziția leurdei mai regăsim: polifenoli, acid gallic, flavonoizi, quercetina, kaempherol. Usturoiul sălbatic este planta preferată a urșilor carpatini, care în momentul trezirii din hibernare caută cu asuiditate această plantă pe care o consumă cu mare placere, iar mamiferul gigant își resetează parametrii de performanță fiziologică după o perioadă de 6 luni de hibernare (lipsa de aport caloric și lichide). Este foarte interesantă interacțiunea cu microbiomul, constatându-se reconstituirea optimă a acestui entități.

Leurda verde asigură aportul nu numai de clorofilă, care constituie o ploaie de lumină (energie), pentru fiziologia ursului carpatin, ci și aportul de substanțe sulfurate, polifenoli și flavonoizi. Calitatea de antiagregant plachetar care ne-a fost de mare utilitate în tratamentul neurotraumelor grave (tratamentul anticoagulant fiind prohibit datorită posibilităților de hemoragie necontrolată intracraniene). Experiența de ani de zile, într-o secție de neurochirurgie, a confirmat calitățile excepționale ale leurdei, în aceste circumstanțe extrem de grave.

Florile de tei acțiune complexă asupra aparatui respirator-antialergic, antiinflamator, antioxidant, cardioprotector. Compușii fenolici asigură cardioprotecție, activitate antidiabetică, neuroprotecție, activitate antimicrobiană și antivirală. Ele sunt spasmolitice și diuretice. Flavonoizii diminuă tensiunea nervoasă, tusea, migrena. Substanțele active: quercetina, izoquercetina, kaempherol, tilirosida, acizii fenolici (caffeic, clorogenic, pirogalolul, acidul gallic) intervin activ în dimunuarea simptomelor din starea gripală.

Florile de salcâm au în componență polifenoli, tanini, monoterpene. Acestea se administrează în pirozis-hiperaciditate gastrică și ca sedativ. Prin polifenoli (catehin, epicatehin, rutin, quercetin) se manifestă ca antimicrobian. Extractul alcoolic de acacia acționează pe Ecoli, K pneumonae, Staf aureus, Ps. aeruginosa, Proteus, B.subtilis, Enteroccocus faecalis.

Hreanul împreună cu mierea constituie o combinație magică în tratamentul tusei, bronșitei, sindroamelor inflamatorii pulmonare, sinuzitei, cefaleei. Are activitate antimicrobiană prin sulforafan, activ în Ecoli, Salmonella, Candida. Este antiinflamator, antibiotic, antiviral, diuretic, expectorant, antiasmatic, etc.

DIMINURAZĂ CONGESTIA PULMONARĂ, SCADE FEBRA ȘI COMBATE INFECȚIA PULMONARĂ.

Substanțele active: glucosinolatii-sinigrin 80%, polifenoli, flavonoide, izotiocianați întregesc activitatea complexă asupra sindromuli inflamator.

Florile de Sambucus Nigra (Socul Negru) sunt o adevărată plantă a cerului cu activități complexe asupra multor tipuri de virus, influenza A, B, virusul sincitial respirator, adenoviruși. Are în componența flavonoide-quercetina, rutin, izoquercetina, kaempherol; Triterpene, acid cafeic, clorogenic.

Florile de soc au activități în răceala comună, diaforetic, laringită, bronșită, tuse. l Acționează activ pe bacilul subtilis, staf aureus, Salm. typhi, K pneumonae, Ps. aeruginosa. l au activitate și MRSA (meticilin Resistent. staf.)

Florile de Sambucus Nigra dispun de flavonoizi antivirali: quercetina și antocianina. Administrat precoce în infecțiile virale inhibă replicarea virală, reducând titrul viral cu 4-6 ordine de mărime. Microscopia electronică confirmă compromiterea structurii virionice.

Polifenolii și flavonolii au activități antivirotice. Se pare că și lectinele au activitate antivirală. Lectinele din soc se unesc cu proteinele virale și inhibă infecția.

Silva Subtilis dispune de un arsenal competitiv ofensiv, care fără să lezeze organismul gazdă, oferă protecție de înalt nivel în lupta cu infecțiile viromicrobiene. Se administrează 4-6 linguri/zi împreună cu Ursomax (3-6cpr/zi), Depurex (3-6cpr/zi), Vit C (2000-3000mg/zi).

LABORATOARELE ELIDOR

Tel: 021.335.95.63, 021.336.77.78

www.elidor.ro; email: office@elidor.ro

Pentru precizări şi informaţii suplimentare consultaţi site-ul:  secreteledoctorului.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner