• banner catena
 • Imunitate si protectie antivirala

  Sistem imunitar si protectie antivirala cu produsele Happy Kid si Coughend!

  Autor: Product manager Farmacist Andreea – Elena IORGU Ayurmed® – ARTA DE A TRĂI SĂNĂTOS!

  Iarna se apropie cu pasi repezi si pe de o parte ne bucuram, pentru ca vin sarbatorile de iarna, in schimb, pe de alta parte, observam cum vremea de afara se raceste si o stare mohorata se instaleaza. Iata ca vine frigul, iar noi ne gandim cu groaza la viroze, nas infundat, tuse, febra si dureri in gat.

  Sustinerea sistemului imunitar este o idee de care sunt preocupate din ce in ce mai multe persoane, cu atat mai mult pentru copii. Diferenta dintre o persoana cu sistem imunitar echilibrat si una cu un sistem imunitar slab este data de stilul de viata si de obiceiuri, astfel cele mai benefice obiceiuri sunt: spalatul pe maini, evitarea atingerii fetei, o dieta echilibrata si bogata in nutrienti, un somn sanatos, sportul si controlarea nivelului de stres.

  Chiar daca contextul pandemic ne-a facut pe toti sa fim mai constienti de riscurile asupra sanatatii la care suntem supusi, exista modalitati simple de a evita neplacerile precum virozele de sezon.

  De exemplu, exista plante bogate in principii active capabile sa ne ajute organismul sa faca fata provocarilor. Plantele pot avea actiune antibacteriana, antiinflamatoare, antitusiva si chiar antivirala, fiind bogate in principii active. Asadar, ne putem ajuta organismul si printr-un aport de suplimente alimentare din plante pentru combaterea dezechilibrelor si carentelor.ustinerea sistemului imunitar este o idee de care sunt preocupate din ce in ce mai multe persoane, cu atat mai mult pentru copii. Diferenta dintre o persoana cu sistem imunitar echilibrat si una cu un sistem imunitar slab este data de stilul de viata si de obiceiuri, astfel cele mai benefice obiceiuri sunt: spalatul pe maini, evitarea atingerii fetei, o dieta echilibrata si bogata in nutrienti, un somn sanatos, sportul si controlarea nivelului de stres.

  Spre exemplu, pe piata din Romania se gaseste de peste 20 de ani siropul COUGHEND®, un produs cu o eficacitate demonstrata in practica traditionala medicala. O combinatie unica de plante cu rol protector al sistemului respirator. Datorita celor 16 plante din compozitia sa, are un spectru larg de actiune, ameliorand tusea de orice tip, de la tuse productiva, la tuse seaca, tuse iritativa, tuse reziduala sau chiar tuse asmatiforma. Siropul COUGHEND® are ca scop curatarea tractului respirator, ameliorarea inflamatiei si iritatiei de la nivelul gatului, combaterea tusei si lista poate continua. O alta proprietate a siropului COUGHEND®, foarte importanta pentru discutia noastra, este capacitatea sa antivirala datorata prezentei plantei Glycyrrhiza glabra.

  In acest context siropul COUGHEND® poate fi folosit atat profilactic la inceputul sezonului rece pentru stimularea imunitatii, cat si curativ in momentele de viroza, ori atunci cand simtim ca suntem pe punctul de a raci.

  Este foarte important ca sistemul imunitar sa fie in echilibru deoarece un sistem imunitar prea puternic poate dauna organismului cum si un sistem imunitar slabit dauneaza.

  Asadar, pentru sanatatea si bunastarea copiilor, specialistii Ayurmed® au gasit o formula care intruneste principalele cerinte pentru a obtine o imunitate echilibrata. HAPPY KID® sirop actioneaza pe functiile principale ale organismului, sistemul digestiv si sistemul nervos care vor conduce implicit la reglarea sistemului imunitar dar fara sa exacerbeze functia imunologica. Astfel, cu ajutorul plantelor din produsul HAPPY KID® are loc reglarea digestiei prin stimularea secretiilor enzimatice, absorbtia nutrientilor, sustinerea florei intestinale si echilibrarea tranzitului, in urma carora se va regla si apetitul copilului, iar pofta de mancare va reveni la normal. Iar cu ajutorul plantei Bacopa Monnieri sunt stabilizate emotiile, stresul, trairile intense si nelinistile, sustinand dezvoltarea mentala si randamentul intelectual al copiilor.

  Happy Kid si Coughend formeaza pachetul perfect de care oricine are nevoie ca sa fie pregatit pentru sezonul rece.

   

   

   

  Ayurmed – O Viata Fara Griji!

   

   

   

  Pentru mai multe detalii consultati:

  https://www.ayurmed.ro/

  https://www.facebook.com/ayurmed.ro/

  Related Posts