• banner catena
 • SLEMOL – Slăbește în mod sănătos și bucură-te de silueta ta

  Autor: Farmacist Andreea IORGU

  Atunci când vorbim de lupta cu kilogramele în plus, orice soluție care promite să ușureze această sarcină într-un timp scurt pare magică. Așadar, fără a sta prea mult pe gânduri, multe persoane nemulțumite de greutatea lor încep să apeleze la diverse metode și produse pentru slăbit, fără să se întrebe dacă fac alegerea corectă pentru sănătatea lor, însă înainte de a lua o decizie este important să verificăm dacă metoda sau produsul ales sunt sigure și eficiente.

  În ceea ce privește silueta, primăvara și vara sunt anotimpurile care ne trezesc ambiții și dorim să aducem schimbări benefice în viața noastră. Ca să arătăm bine și să fim mândri de noi, începem cure de slăbire, programe sportive, plimbări de relaxare, iar unele persoane chiar apelează la meditație. Însă, dacă nu alegem modul adecvat pentru a face aceste schimbari, pot să apară riscuri și dezamăgiri.

  Alimentația este cheia spre o siluetă frumoasă, un corp sănătos și o minte liniștită. Deși acest principiu este foarte cunoscut, de multe ori este greu să îl controlăm, așa ajungem să avem o dietă haotică și slab nutritivă, iar din acest motiv, apar tulburări digestive, tulburări de tranzit și kilogramele nedorite. Un ajutor de nadejde sunt plantele medicinale atent selecționate, ele ne pot ajuta să echilibrăm procesele vitale sănătății.

  Suplimentele alimentare pentru slăbit sunt produse create pentru a ajuta organismul să lupte împotriva acumulării de țesut adipos în exces. Este important să avem grijă să slăbim în mod sănătos, pentru că atunci când reducem alimentația obișnuită și implicit kilogramele în plus, este nevoie să asigurăm organismului un aport de vitamine, minerale și aminoacizi necesar pe care ni-l putem lua din plantele medicinale, astfel încât să obținem silueta mult visată și un organism sănătos, radiind fericire. Suplimentele pentru slăbit sunt create din plante medicinale, ale căror efecte pozitive sunt dovedite în urma unor studii ample.

   Avantajele suplimentelor naturale pentru slăbit: ajută în procesul de detoxifiere, reduc depozitele de grasime, mențin nivelul normal ale glicemiei, oferă senzație de sațietate mai multe ore, mențin tranzitul intestinal normal,  favorizează eliminarea naturală a apei din organism, se găsesc ușor și au prețuri accesibile.

   Și de această dată, specialiștii Ayurmed® au studiat și analizat îndeaproape mecanismele plantelor medicinale, eficiența și siguranța acestora pe termen îndelungat. Așa a aparut produsul SLEMOL® – un supliment alimentar destinat scăderii în greutate și ulterior menținerii greutății corporale, dar fără să ne priveze corpul de nutrienții atât de importanți pentru sănătate.

  SLEMOL® este un complex din plante ayurvedice care contribuie la obținerea unei siluete armonioase, specifice tipologiei constituționale. Ajută la reglarea apetitului, reducând pofta excesivă de mâncare. Favorizează procesele digestive și tranzitul intestinal. Stimulează procesele de detoxifiere la nivel hepatic. Contribuie la accelerarea metabolismului, reduce transformarea glucidelor în lipide. Crește nivelul energetic al organismului, prin intensificarea arderii grăsimilor la nivel celular.

   De cele mai multe ori, acumularea kilogramelor este rezultatul unui stil de viață nesănătos. Multe persoane reușesc să-și redobândească frumusețea corpului doar schimbând regimul alimentar și introducând mai mult sport în viețile lor. Astfel rezultatele vor apărea mai repede si vor fi de lungă durată dacă cei în cauză vor avea un stil de viață echilibrat.

  Related Posts