spot_img

Specialiști de top –  Prof. dr. Adrian Săftoiu

Centrul Medical Neolife din București oferă pacienților săi cele mai bune:

  •     servicii medicale
  •     echipamente medicale ultraperformante
  •    echipă de specialiști recunoscuți la nivel național și internațional, printre aceștia se numără prof. dr. Adrian Săftoiu, unul dintre profesioniștii de top din gastroenterologia românească

prof dr adrian saftoiuProf. dr. Adrian Săftoiu are o experiență de 20 de ani în medicină și a beneficiat de training intensiv în tehnici avansate de diagnostic și tratament endoscopic în mai multe centre din străinătate, inclusiv Spitalul Universitar Aarhus și Spitalul Universitar Gentofte din Copenhaga, Danemarca.

Stagiile de formare în endoscopie digestivă cu profesorii danezi s-au axat pe endoscopie ultrasonografică (ecoendoscopie) și colangio-pancreatografie endoscopică retrogradă, proceduri care permit vizualizarea în detaliu a căilor biliare și pancreasului, precum și a eventualelor afecțiuni localizate la acest nivel.

Prof. dr. Adrian Săftoiu a urmat stagii de formare în endomicroscopie confocală laser în Mainz, Germania, participând în prezent la proiecte colaborative cu centre terțiare din Uniunea Europeană sau Statele Unite ale Americii. Din anul 2012 este Visiting Profesor în Spitalul Universitar Herlev, din Copenhaga, Danemarca.

Pentru programări la specialiștii Neolife – 021.9230

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner