spot_img

Terapie prin miscare

Daca iti spun ca exista pastila care o sa-ti creasca capacitatea sistemului imunitar, scade riscul de afectiuni cardio-respiratorii, poate prevenii cancerul, stabilizeaza tensiunea arteriala, previne obezitatea, si osteoporoza, esti de acord ca suna deja mai mult decat interesant. In acelasi timp, tratamentul o sa iti ajute cu siguranta creierul sa functioneze mai eficient, alunga depresia, creste stima de sine, rezistenta la efort si forta, iar toate aceste se intampla FARA EFECTE ADVERSE! Intrebarea logica este: CAT COSTA? CUM SE NUMESTE?

ESTE GRATIS! si se numeste  EXERCITIU FIZIC si DA: are intr-adevar toate beneficiille insirate mai sus si multe altele, iar costul lui este 0.

1 micCercetarile ne arata ca pentru fiecare deceniu de viata platim un cost intre 8 si 10 % din forta noastra fizica, ceea ce ne lasa cu un deficit major al functiilor vitale cu cat inaintam in varsta. Noi, in calitate de kinetoterapeuti avem oportunitatea sa creem modificari pozitive in viata pacientilor nostri oferindu-le informatii despre beneficiile exercitiului fizic in viata lor si construindu-le programe de recuperare prin miscare specifice nevoilor personale.

In centrul nostru de kinetoterapie venim in intampinarea nevoilor pacientilor prin toate mijloacele posibile. Colaboram cat mai bine cu medicii curanti, informam pacientii despre afectiunea lor, ii implicam in procesul recuperator si le oferim posibilitatea sa stabileasca obiectivele recuperarii impreuna cu noi. Ne informam constant si alegem sa participam la formari si specializari care cresc capacitatea noastra, ca echipa, de a aduce un plus actului kinetoterapeutic. De asemenea dorim sa aducem pacientilor nostri cele mai moderne si eficiente tehnologii care cresc eficienta recuperarii medicale si grabesc astfel vindecarea.

Ultima achizitie de acest fel este Bioacceleratorul Fiziologic TECAR WINBACK care, prin capacitatea lui de a crea diatermie (cadura) in tesutul biologic, ne ajuta foarte mult sa rezolvam probleme ramase de mult timp nerezolvate, grabeste vindecarea leziunilor recente si ne permite sa ne facem programele de recuperare in acelasi mod ca si pana acum. Pacientii au observat modificari reale in calitatea si viteza cu care se intampla vindecarea, iar aceste observatii sunt dublate de investigatii medicale specifice.

6Am integrat energia WINBACK in tratamentele noastre manuale si am rezolvat mult mai rapid si eficient tensiuni si contracturi musculare cronicizate. De asemenea vindecarea leziunilor recente, in cazul rupturilor fibrilare, intinderilor sau rupturilor musculare, tendinitelor si chiar bursitelor, se realizeaza mult mai rapid si eficient. In tratamentul lombalgiilor diatermia introdusa in programul recuperator ne-a ajutat sa deblocam mult mai rapid pacientii si sa castigam libertatea de miscare articulara. In combinatie cu elongatiile vertebrale am observat ca eficacitatea tratamentului se mareste semnificativ, pacientii tratati in acest mod observand rezultate reale pozitive chiar si dupa prima sedinta de tratament.

Integrarea tehnologiei TECAR in kinetoterapia activa ne permite sa recuperam mult mai rapid patologiile ce au necesitat interventii chirurgicale cum ar fi: reconstructiile ligamentare, rezectii de burse sinoviale, rupturi de tendoane, etc. deoarece diatermia ajuta tesuturile cicatriceale sa devina elastice si maleabile, fenomenul de redoare articulara micsorandu-se semnificativ.

Nu ne oprim din a face miscare pentru ca imbatranim. Imbatranim pentru ca nu mai facem miscare.” Dr. Kenneth Cooper

Nu te opri niciodata! Miscarea este mult mai sanatoasa decat iti poti imagina.

Andrei Gheorghiu – kinetoterapeut si partener in cadrul Kinetic Plus Brasov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner