spot_img

Un preparat inovator răstoarnă concepțiile despre probiotice

Cel mai important plus al acestuia îl reprezintă eficiența ridicată

Ultima generație de probiotic a răsturnat în totalitate concepțiile existente până acum. Noul preparat nu doar că nu are analog în ceea ce privește specificațiile și calitățile, dar eficiența acestuia depășește cu mult posibilitățile formulelor obișnuite. Pe meleagurile natale probioticul inovativ este cunoscut sub denumirea de ProCombo. Aici și-a demonstrat de mult calitățile devenind numărul unu atât pentru utilizatori, cât și pentru specialiști.

Garanție pentru un stomac sănătos

Fabricat după o tehnologie specială – DUOCAPTM (capsulă în capsulă) – ProCombo este singurul probiotic despre care s-a dovedit că are culturi probiotice vii și asta în cantitate maximă de 200 miliarde UFC/g. Datorită capsulei duble bacteriile ”bune” ajung direct în intestinul subțire, acolo unde încep imediat să lucreze. Acesta este motivul pentru care se recomandă să se administreze doar 1 capsulă pe zi. Cei care l-au încercat deja confirmă că efectul benefic se observă încă de la prima administrare.

1 capsulă ProCombo = 6 capsule probiotic obișnuit

Pentru a asigura sănătatea abdominală, indiferent dacă este vorba despre un disconfort temporar sau o problemă gastroenterologică cronică, în formula ProCombo sunt combinate cele mai importante două ingrediente – probiotic și prebiotic. Indicat de medicină ca fiind cea mai studiată și benefică tulpină, probioticul de tipul Lactobabillus acidophilus din ProCombo are capacitatea nu doar de a îmbunătăți starea abdomenului, dar și de a modula microflora intestinală, astfel încât să asigure un efect durabil. Puterea acestuia este suplimentar asigurată de prebioticul special, extras din trestia de zahăr, care, spre deosebire de inulina utilizată masiv, hrănește selectiv doar bacteriile probiotice benefice.

Ajutor de nădejde  

Prin formula sa specializată, care combină cu pricepere probiotic și prebiotic, ProCombo sprijină funcționarea normală a intestinelor. Acesta se descurcă excelent cu probleme precum balonare, dureri de burtă, chiorăitul mațelor, gaze și scaun neregulat. Datorită puterii sale, ProCombo rezistă cu succes în fața antibioticelor și protejează stomacul de efectele adverse ale acestora. Iar pentru cei ce pătimesc din cauza stilului accelerat de viață și a alimentației nesănătoase, acesta este un ajutor util pentru o digestie bună și confort. Doar 1 capsulă de ProCombo pe zi este suficientă pentru a asigura tot ce este mai bun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner