spot_img

Zentiva faciliteaza vaccinarea angajatilor, familiilor lor si a colaboratorilor prin crearea unui punct de vaccinare in fabrica Zentiva

Grupul Zentiva sustine eforturile de combatere a pandemiei prin crearea unui punct de vaccinare la sediul fabricii Zentiva SA, in cadrul cabinetului medical existent in unitatea de productie. Vaccinarea este voluntara si disponibila angajatilor companiei, membrilor familiilor acestora si contractorilor care desfasoara zilnic activitati in fabricile Zentiva SA si Labormed. Punctul medical dedicat vaccinarii Covid-19 va functiona pe baza de programare.

„In calitate de angajator pentru aproximativ 1300 de persoane, suntem constienti de responsabilitatea de a informa si de a oferi angajatilor nostri, partenerilor si familiilor lor posibilitatea de protectie impotriva infectiei COVID-19. Am imbratisat imediat ideea propusa de Guvern de a deschide un punct de vaccinare si acum, dupa toate verificarile si aprobarile necesare, suntem bucurosi sa il lansam si astfel sa ne alaturam campaniei nationale de vaccinare. Facem inca un pas pentru a oferi comunitatii din jurul Zentiva sansa unui viitor mai sigur si mai sanatos, alaturi de oamenii de care ne pasa.”, Simona Cocos, Director General Zentiva Romania si Moldova.

Zentiva a prioritizat protectia angajatilor sai in timpul pandemiei, cu masuri si politici de siguranta suplimentare si a implementat programe de suport pentru specialistii din domeniul medical prin donatii de medicamente si echipamente de protectie. Protectia angajatilor este o prioritate absoluta pentru companie si permite mentinerea disponibilitatii medicamentelor de inalta calitate, moderne si accesibile pentru pacienti, in mod special in situatii extraordinare precum pandemia COVID-19.

Grupul ZENTIVA este numarul 1 in volume si numarul 3 in valoare pe piata farmaceutica totala (medicamente cu si fara prescriptie), iar in piata de generice ocupa locul 1 atat in volume, cat si in valoare (medicamente cu prescriptie, generice)*. In Romania, Zentiva detine doua fabrici de medicamente generice, la Bucuresti, Zentiva SA si Labormed.

*Sursa IQVIA Martie 2020-Februarie 2021, date sell-in si sell-out intrari si iesiri din farmacii

Despre Zentiva

Zentiva S.A. este parte a grupului  Zentiva, unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente generice din Europa. Grupul detine unitati de productie la Bucuresti, Praga si Ankleshwar. In acest moment grupul Zentiva detine 2 fabrici la Bucuresti: fabrica Zentiva care functioneaza neintrerupt  de la inaugurarea sa din 1962 si fabrica Labormed,  una dintre cele mai moderne unitati de productie a medicamentelor solide orale din Romania.

In prezent, grupul Zentiva este cel mai mare producator de generice de pe plan local, in volume vandute.

Alaturi de echipa grupului Zentiva de peste 4500 de persoane si reteaua de 4 fabrici, ne straduim sa fim campionii medicamentelor generice din Europa, pentru a sprijini mai bine nevoile zilnice de asistenta medicala ale oamenilor.

Credem ca sanatatea trebuie sa fie un drept si nu un privilegiu. Mai mult ca oricand, oamenii au nevoie de acces mai usor la medicamente de inalta calitate si la sanatate. Lucram in stransa legatura cu medicii, farmacistii, distribuitorii,  autoritatile de reglementare si guvernamentale pentru a asigura solutiile de zi cu zi de care depindem cu totii. www.zentiva.ro

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:

Ioana Lucescu, Director de Comunicare Zentiva Romania

ioana.lucescu@zentiva.com, 0747.051.338

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner