• banner catena
 • Baby Boom Show – o ediţie de succes „ca pe vremuri”

  Ediţia de primăvară a Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru copii şi viitoare mămici care a avut loc între 26 şi 29 mai, s-a încheiat cu succes, la fel ca în vremurile bune, de dinainte de pandemie.

  Miile de vizitatori care i-au călcat pragul în cele 4 zile de eveniment au profitat de discounturile de până la 70% aplicate de expozanţi la sute de produse pentru copii şi mămici, de lansările în premieră ale celor mai noi şi avangardiste modele de cărucioare şi scaune auto, dar şi de ofertele exclusive acordate de cele mai mari maternităţi şi bănci de celule stem din ţară.

  Evenimentul s-a bucurat de o prezenţă mare şi din partea expozanţilor: cele 141 de companii au expus peste 300 de branduri dintre cele mai căutate de pe piaţă.

  De asemenea, cele 15 cursuri gratuite organizate pe toată perioada târgului (refacerea mamei după naştere, dezvoltarea motorie a bebeluşului, cum alegi cel mai bun scaun

  auto pentru copil, reproducere umană asistată, diversificare, co-sleeping, tehnologie în parenting, prim ajutor etc.) au atras un număr foarte mare de cursanţi. „Şcoala Viitoarelor Mămici”, cursul de puericultură marca Baby Boom Show, organizat în parteneriat cu Biogenis, a fost, şi la această ediţie, în topul preferinţelor viitorilor părinţi.

  Vă mulţumim pentru participare!

  Ne revedem la ediţia de toamnă.

  Related Posts