spot_img

Pe 1 iunie la Sun Plaza – parada de baloane de sapun

Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, timp de doua ore, esplanada Sud din Sun Plaza va apartine in totalitate micilor sarbatoriti ai zilei! Muzica, dans, magie, multa veselie si multe, multe baloane de sapun sunt surprizele evenimentului dedicat si oferit cu toata dragostea copiilor: Bubble Parade.

Nimic nu poate fi mai induiosator decat chipul unui copil care se bucura din tot sufletul lui, cu toata sinceritatea si inocenta. Si pentru ca simpaticului Sunny, bunul prieten al celor mici, ii place sa ii vada pe copii razand cu ochii stralucind de incantare, a pus la cale un spectacol inedit. Despre care se va vorbi, probabil, multa vreme.

Chiar pe 1 Iunie, Ziua Copilului, de la ora 16 pana la ora 18, esplanada Sud din Sun Plaza se transforma intr-o feerie de sunet, culoare, miscare si veselie, pentru a gazdui Parada Baloanelor de Sapun. Sunny, desigur, va fi prezent printre invitatii lui si impreuna se vor distra pe cinste.

Pentru „incalzire”, in asteptarea paradei de baloane, copiii (si adultii cu suflet de copil) vor lua parte la momente de muzica si dans sustinute de micii artisti de la „Fantezia” si „Five GYM”, care sugestiv si foarte realist si-au intitulat show-ul „Chef de joaca”.

Si cum cheful de joaca nu se termina niciodata, este pregatit inca un moment, si mai antrenant, si mai colorat, un spectacol pentru intreaga familie adus de „Minunatii lui Verdini”: „Baloane de Sapun”. Totul completat de un spectacol al baloanelor de sapun, pentru ca nu au cum sa lipseasca! Impreuna cu Minunatii, sarbatoritii zilei vor invata imnul Baloanelor de Sapun si il vor canta in cel mai asteptat moment al evenimentului, cel de final, cand va avea loc Parada Baloanelor de Sapun.

Organizatorii vor oferi tuturor copiilor prezenti baghete si tuburi pentru baloane de sapun, asa incat esplanada sa poata fi inundata de ele, dar si de rasul si bucuria celor carora le este dedicata ziua de 1 Iunie si acest eveniment.

***

Despre Sun Plaza

Inaugurat in luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, avand o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial este detinut de catre S IMMO AG si administrat de catre CBRE Romania.

Avand patru etaje, doua destinate exclusiv cumparaturilor si cu o parcare subterana cu 2.000 de locuri care se intinde pe doua niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oaza a cumparaturilor si relaxarii.

Centrul comercial a trecut prin cel mai amplu proces de reconfigurare desfasurat pe piata de retail din Bucuresti. Peste 20.000 de metri patrati de spatii comerciale au facut obiectul reconfigurarilor, dintre care 11.000 intr-o aripa nou construita in care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza avand in prezent un grad de ocupare de 100%.

In plus, centrul comercial a trecut si printr-o actiune de reimprospatare a designului, fiind realizate doua noi piatete, reconfigurate alte doua, in timp ce pasajul de acces catre statia de metrou Piata Sudului si alte spatii din cadrul mall-ului au fost decorate cu creatii grafice realizate de catre Peter Kogler, artist austriac cu recunoastere internationala si unul dintre pionierii artei generate pe computer.

www.sun-plaza.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner