spot_img

Beneficii ale consumului de ulei din ficat din cod Lysi

Specialiștii au precizat că există grăsimi care nu doar că ne sunt de folos, dar sunt vitale pentru sănătatea organismului.

Omega 3 nu poate fi produs de organismul nostru, iar în cazul acesta avem nevoie de un ajutor venit din partea unor suplimente alimentare, de bună calitate, cum este uleiul din ficat de cod Lysi. Acest supliment alimentar conține substanțe nutritive precum vitaminele A și D, și acizii grași Omega 3, DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic)

Vitaminele A și D au grijă de sănătatea ochilor noștri și sunt responsabile de dezvoltarea normală a oaselor, dar ce beneficii ne aduce uleiul din ficat din cod Lysi?

Stimulează buna funcționare a circulației cardiovasculare, astfel uleiul din ficat de cod ne ajută să prevenim riscul apariției bolilor de inimă și aritmiilor. Pe lângă acest aspect, acest supliment alimentar întărește sistemul imunitar și oferă vitalitate organismului nostru. Uleiul din ficat de cod Lysi este soluția optimă pentru persoanele care, dimineața, când se trezesc se confruntă cu dureri, inflamații sau senzația de amorțeală la încheieturi. De asemenea, diabeticii și persoanele care suferă de hipertensiune, pot găsi un aliat puternic în uleiul de ficat din cod deoarece ajută organismul să lupte cu aceste afecțiuni și reprezintă un aliat redutabil în  prevenirea osteoporozei.

Copiii și efectele benefice pe care uleiul de pește le are în dezvoltarea lor mentală și fizică

Uleiul din ficat de cod pentru copii oferă premisele unei dezvoltări armonioase a micuțului nostru prin rolul sau în dezvoltarea creierului. În ceea ce privește evoluția fizică, acest suplimentar alimentar contribuie la dezvoltarea retinei, îmbunătățind vederea copilului și, totodată, are grijă ca oasele lor să se dezvolte firesc și puternice. Tot în repertoriul de efecte benefice al acestui ulei intră și rolul important în prevenirea dislexiei (dificultatea de a învăța cititul și scrisul), a tulburărilor de memorie sau de atenție.

În final, pe lângă angajamentul pe care și l-a luat în buna funcționare a organismului, acest supliment alimentar de la LYSI are grijă și de sănătatea noastră psihică, prin combaterea depresiei postpartum, a maladiilor Alzheimer și Parkinson sau sindromului ADHD la copii.

LYSI Islanda –Nr. 1 mondial în producția
de Ulei din ficat de cod!

www.sagasanatate.ro          www.lysi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner