spot_img

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

„Nu există bucurie mai mare, decât aceea de a primi vești bune de la cei care consumă Bio Active MC Oyama Agaricus și văd rezultate bune și foarte bune.”

1: Pacienta A. C. din județul Iași, 75 de ani, tumoră de 5 cm la sânul drept, recidivă după operație. Intrucât organismul era slăbit și nu se putea administra tratamentul clasic, a luat 3 pliculețe/zi de Bio Active MC Oyama Agaricus. Următoarele investigații au arătat scăderea tumorii, în acest moment doamna face ocazional cure de 10 zile  cu câte 1 pliculeț/zi.

2: Pacientul I. R. din județul Bacău, 82 ani, operat cancer prostată, tratament chimio și stare generală extrem de proastă: stări de greață, lipsă poftă de mâncare, lipsă de energie, dureri de cap. La sfatul farmacistului, familia a decis să îi administreze 2 pliculețe/zi de Bio Active MC Oyama Agaricus și, după 10 zile, starea pacientului s-a îmbunătățit vizibil. De asemenea, analizele au ieșit în parametri normali, astfel că organismul a reușit să facă faăț tratamentului cu chimio.

Veste bună pentru pacienții din Iași, Bacău și Neamț: din luna iunie Bio Active MC se găsește și în farmaciile Sfântul Spiridon din Iași, Bacău și Piatra Neamț!

SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU! GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE! MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE! SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI, MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU, MAI MULTĂ VITALITATE!

Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește trata-mentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este intrutotul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De ase-menea, prin bogatul conținut de Beta-D- glucan, luptă cu celu-lele canceroase.

De ce Active MC ?

  1. Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  2. Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune anti-tumorală puternică.
  3. Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.
  4. Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complenetară din Japonia.
  5. Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administarer personalizate.
  6. Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile !
  7. Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  8. Conține 120 de elemente necesareorganismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849 • Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner