spot_img

Bio-Active MC pentru probleme oncolgice

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

„Nu există bucurie mai mare, decât aceea de a primi vești bune de la cei care consumă Bio Active MC Oyama Agaricus și văd rezultate bune și foarte bune.”

Domnul T.R., 65 de ani, probleme renale grave (medicul i-a spus că este foarte aproape de dializă, nivelul creatininei extrem de ridicat). Domnul a decis să ia progresiv, până la 4 pliculețe/zi. După 2 luni, deja analizele arătau mai bine, iar dumnealui continuă activitățile zilnice în ritmul obișnuit. Evident, este atent și la regimul alimentar. Ne-a bucurat rezultatul dumnealui, mai ales pentru că inițial era sceptic la ideea de supliment alimentar.

Domnul A.P., 70 ani, cancer la colon cu multiple metastaze. Domnul nu se mai ridica din pat, nu se putea alimenta (nici poftă de mâncare nu avea), iar din cauza durerilor lua analgezice foarte puternice. Într-o astfel de situație, familia a decis să îi administreze Bio Active MC Oyama Agaricus, progresiv, până la 4 pliculețe/zi. După 10 zile, soția ne-a contactat și ne-a comunicat că domnul a început să mănânce mâncare pasată, se poate ridica în șezuț, sprijinit, iar durerile s-au ameliorat, astfel că a scăzut cantitatea de medicamente analgezice.

Veste bună pentru pacienții din Iași, Bacău și Neamț: din luna iunie Bio Active MC se găsește și în farmaciile Sfântul Spiridon din Iași, Bacău și Piatra Neamț!

SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU! GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE! MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE! SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI, MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU, MAI MULTĂ VITALITATE!

Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este intrutotul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De ase-menea, prin bogatul conținut de Beta-D- glucan, luptă cu celulele canceroase.

Daniela Cismaru Inescu
SC Euro Japan Trading,
Tel/Fax: 0368/ 452 849 • Mobil: 0723.93.30.17
E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner