spot_img

Bio Active MC, produs japonez de excepție!

Nu există bucurie mai mare, decât aceea de a primi vești bune de la cei care consumă Bio Active MC Oyama Agaricus și văd rezultate bune și foarte bune.

  1. Domnul P.A. din jud. Arad, 78 de ani, tumori multiple. Organismul fiind foarte slăbit, nu i s-a putut administra tratamentul cu citostatice și familia a decis să îi administreze Bio Active MC. După 15 zile cu câte 3 pliculețe/zi (doza a fost crescută treptat de la 1 pliculeț/zi), pacientul a resimțit o stare generală mai bună, a căpătat poftă de mâncare și a reușit să se odihnească noaptea. După 6 luni, investigațiile au arătat că 2 dintre tumorile sub 1 cm au dispărut, iar o tumoră de aprox 3 cm a avut o remisie de 1 cm.
  2. Domnul H.V. din afara României, 85 ani. Când l-am întâlnit acum 8 ani, fusese diagnosticat cu cancer la colon. A decis să încerce pulberea de ciupercă. În mai puțin de 1 an starea dumnealui s-a îmbunătățit vizibil, tumora s-a micșorat foarte mult, apoi a dispărut. Dom- nul face cure de 2 ori pe an, preventiv, câte 30 zile×2 pliculețe/ zi și ne ține la curent cu starea dumnealui.

Veste bună pentru pacienții din Iași, Bacău și Neamț: din luna iunie Bio Active MC se găsește și în farmaciile Sfântul Spiridon din Iași, Bacău și Piatra Neamț!

SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU!
GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE!
MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE!
SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI
MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU, MAI MULTĂ VITALITATE!

Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare  și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este intrutotul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De asemenea, prin bogatul conținut de Beta-D-glucan, luptă cu celulele canceroase.

De ce Bio Active MC ?

  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune anti-tumorală puternică.
  • Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.
  • Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complenetară din Japonia.
  • Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administarer personalizate.
  • Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile !
  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Conține 120 de elemente necesareorganismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner