spot_img

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

În contextul actual de pandemie, poate mai mult decât în alte rânduri trebuie să protejăm sănătatea și să ținem imunitatea la cote ridicate.

Am fost foarte încântați când am fost contactați, după mai multă vreme, de rudele unei paciente din jud. Ilfov în vârstă de 79 de ani acum, care în 2009 a avut un cancer de sân cu o formă agresivă, iar medicii au fost rezervați în privința dumneaei. Pacienta a luat câte 3 pliculețe/zi de Bio Active MC Oyama Agaricus, a urmat și indicațiile medicale și, nu numai că a supraviețuit în toți acești ani, dar se simte bine și consuma ocazional produsul, într-un moment ca acesta, de exemplu.

Am primit vești bune și de la aparținătorii unui pacient din jud. Prahova, în vârsta de 59 de ani, care a suportat foarte greu chimioterapia, manifestând stări de vomă, lipsa de poftă de mâncare și furnicături în picioare. Dumnealui a consumat progresiv de la 1 la 2 pliculețe/zi de Bio Active MC Oyama Agaricus și, începând cu a patra zi, a reușit să se alimenteze fără să vomite imediat, a simțit chiar senzație de foame și a avut un tonus mai bun. Urmează să ne țină la curent cu rezultatul investigațiilor.

Veste bună pentru pacienții din Iași, Bacău și Neamț: din luna iunie Bio Active MC se găsește și în farmaciile Sfântul Spiridon din Iași, Bacău și Piatra Neamț!

SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU! GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE! MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE! SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI, MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU,
MAI MULTĂ VITALITATE!

Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este întrutotul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De ase-menea, prin bogatul conținut de Beta-D-glucan, luptă cu celulele canceroase.

 De ce Bio Active MC?

  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune anti-tumorală puternică.
  • Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.
  • Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complenetară din Japonia.
  • Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administare personalizate.
  • Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile !
  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Conține 120 de elemente necesareorganismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner