• banner catena
 • Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

  Studiu medical publicat de Organziația de Cercetări în Medicina Complementară și Alternativă Tokyo Shibuya KU Honcho și pus la dispoziția importatorului Euro Japan Trading.

  În cancerul progresiv, ciuperca Oyama Agarycus Bio Active MC are efect antitumoral și în mod separat.

  1. Imaginea CT aparține unui pacient de sex masculin, în vârstă de 81 ani, suferind de carcinom hepatocelular. La stânga sus, porțiunea mai întunecată (simbolul ∆) decât perimetrul adiacent reprezintă zona afectată de cancer. Mărimea este considerabilă, de 102mm x 44mm, stadiul clinic fiind 4 (starea cea mai avansată). Vârsta și stadiul bolii au determinat renunțarea la tratament, a luat însă parte la un studiu referitor la eficiența Oyama Agaricus, cu inițierea ingerării ciupercii menționate.

  2. Imaginea CT dreapta sus a fost luată în a 11-a lună de la inițierea ingerării Agaricus. Contrar declarației medicului curant, care susținea că mai are 3 luni de viață, imaginea de față indică o reducere majoră a zonei afectate de cancer. Mărimea acesteia este de 33mm x 24mm. La măsurarea volumui s-a constatat o reducere de 30 de ori. În plus, au existat o serie de cazuri în care s-a considerat că Oyama Agaricus și-a manifestat eficacitatea și în mod separat. În multe cazuri, s-a apreciat că a sporit efectul terapeutic în tratamentul concomitent cu radioterapia și chimioterapia. Se poate conchide că ciuperca Oyama Agaricus Bio Active MC are efect clinic antitumoral în cazul cancerului progresiv.

  Efectele ciupercii lamelare Oyama Agaricus Bio Active MC sunt în relație proporțională cu cantitatea ingerată.

  • Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune antitumorală puternică.
  • Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.
  • Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complementară din Japonia.
  • Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administrare personalizate.
  • Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile!
  • Conține 120 de elemente necesareorganismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

  Daniela Cismaru Inescu

  SC Euro Japan Trading,

  Tel/Fax: 0368/ 452 849 • Mobil: 0723.93.30.17

  E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

  Related Posts