• banner catena
 •   Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

  Bio-Active MC este denumirea suplimentului din Ciuperca lui Dumnezeu care le-a redat speranţa bolnavilor de cancer, diabet, a celor care au probleme cu tensiunea arterială, cu sistemul hormonal, cu sistemul nervos, cu diverse boli dermatologice sau cu surplusul de greutate.

  Datorită faptului că Agaricus Blazei Murril este o ciupercă apraţinând unei numeroase familii de susţinători ai sănătăţii umane, dr.ing. Iuliana Barbu, cercetător, fitoterapeut în cadrul SC.FARMACIA NATURII SRL a început un studiu individual pe o serie de pacienţi cu diverse probleme de sănătate începân cu anul 2007.

  CAZUL I. G.IOAN-69 ANI CANCER PLĂMANI –BACĂU

  DOMNULUI ÎN CAUZĂ I-S-AU MAI DAT CA SPERANŢĂ DOAR DOUĂ LUNI DE VIAŢĂ.

  În disperare de cauză, familia a apelat la fi toterapeut, pentru că în cazul afecțiunilor oncologice fiecare oră sau zi trebuie câștigate! Le-am recomandat 4 pliculeţe de BIO ACTIVE MC OYAMA AGARICUS astfel:

  • ora 9 = 1 pliculeţ BIO ACTIVE MC OYAMA AGARICUS + 1 cană ceai ECOTUM-antitumoral +1 linguriţă pulbere rădăcină de tătăneasă
  • ora 15 = 1 pliculeţ BIO ACTIVE MC OYAMA AGARICUS + 1 cana ceai ECOTUM-antitumoral +1 linguriţă pulbere rădăcină de tătăneasă
  • ora 21 = 2 pliculeţe BIO ACTIVE MC OYAMA AGARICUS + 1 cană ceai ECOTUM-antitumoral +1 linguriţă pulbere rădăcină de păpădie

  După 2 luni a început să tuşească şi să mai slăbească, dar nu acuza dureri, a refuzat pulberile pe care le-am înlocuit cu SALV 7, UN EXTRACT ULEIOS DIN 7 PLANTE ŞI UN EXTRACT GEMOTERAPIC DE CIMISIR.

  După încă 3 luni a refuzat orice medicaţie dar a cerut să-l mai suplimentăm cu încă un pliculeţ de CIUPERCA LUI DUMNEZEU.

  Rezultatul a fost că a mai trăit încă un an şi nu a stat la pat decât 3 zile. Familia a spus că a fost un miracol, în condiţiile în care au văzut cazuri similare cu suferinţe martirice.

  CAZUL II. Ń.CARMEN ALBA IULIA, DIAGNOSTICATĂ CU CANCER DE SÂN ŞI METASTAZE OSOASE

  Pacienta acuza dureri cumplite de picioare şi oboseală. După operaţie a apelat la ajutorul terapiilor complementare.

  Cunoscând faptul că Agaricus Blazei, are un conţinut bogat în vitamine D, datorită faptului că sunt obţinute prin uscarea la soare a ciupercilor, i-am indicat să consume zilnic 3 pliculeţe de CIUPERCA LUI DUMNEZEU, cu o oră înainte de masă în paralel cu ceai de pedicuţă şi cantităţi însemnate de vitamina C bio.Schimbarea stilului de viaţă, prin adoptarea unui regim preonderent vegan, excluderea laptelui din alimentaţie.

  Timp de 2 ani a urmat acest tip de tratament realizând un „coctail” anti-cancerigen foarte eficient şi doamna şi-a îmbunătăţit considerabil starea de sănătate: durerile s-au diminuat, iar la controlul oncologic medicul  a felicitat-o pentru starea stagnantă a cancerului, reducerea dezvoltării re­țelei sanguine specifice tu­morilor.

  Pulberea fină  sub care se comercializează BIO ACTIVE MC OYAMA AGARICUS reprezintă forma optimă pentru ca organismul cu probleme să poată asimila cele 120 de elemente esenţiale pe care le conţine acest produs!

  Studiu efectuat de dr. ing. Specialist în ecologia plantelor Iuliana BARBU, Farmacia Naturii. Consultanţă: 0234-537.346, 0728-970.915

  Notă: BIO ACTIVE MC OYAMA

  AGARICUS este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fi ecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului.

  De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul

  nostru, pentru a benefi cia de sfat autorizat de administrare.

  Importator: Daniela CISMARU INESCU

  SC Euro Japan Trading, Mobil: 0723.93.30.17

  e-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

  Related Posts