• banner catena
 • Ce este Diabetrix? – Gestionarea eficientă a diabetului

  Diabetrix este  destinat suplimentării dietei indicate, în principal, pentru diabetul de tip II datorită proprietăților sale hipoglicemiante. Produsul se adresează, în egală măsură, și persoanelor sănătoase, cu eventuală predispoziție la diabet, pentru scăderea riscului de apariție a acestei boli, prin menținerea glicemiei în limita variațiilor normale. Are acțiune remineralizantă și vitaminizantă, antiinflamatorie, imunostimulantă nespecifică a organismului.

  diabetrix-30-capsule

  Diabetrix este un supliment alimentar, 100% natural, fabricat în Germania la standarde de calitate și eficiență deosebite. “Formula are abilitatea de a echilibra Hb glicozilată  și de a menține tubul digestiv într-o stare de echilibru. Faptul că am observat și îmbunătățiri ale nivelului colesterolului și tensiunii arteriale la unii dintre pacienți îmi arată că nivelul de intervenție al produsului Diabetrix este nu doar pancreatic, ci și hepatic și digestiv general” – Dr. Sorina Soescu.

  Gestionarea eficientă a diabetului 

  Geratric nurse monitoring blood sugar of senior woman with diabetes

  Formula magică este asigurată de simbioza a trei ingrediente:

  • O alimentație ”corectă”, bazată, cu precădere, pe fructe, legume și zarzavaturi în stare crudă. Carnea să fie prezentă pe principiul ”o zi da, două nu”. Masa de seară să nu depășească ora18.00, sau să fie eliminată cu desăvârșire;
  • Mișcarea, de preferat în aer liber, este absolut necesară ca parte integrantă a unui mod de viață sănătos;
  • Optimismul, ingredientul absolut necesar pentru starea de spirit a fiecăruia dintre noi. Felul în care percepem mediul înconjurător își pune amprenta asupra ființei umane, atât la nivel fizic cât și emoțional.

  img_comenzi

   

  Related Posts