spot_img

DETOXIFIEREA CU GEMOTERAPIC DIN SEVĂ DE MESTEACĂN

dr. Spinu MonicaDr.Monica Spînu                                                                                                                    medic specialist Medicină de familie – Cluj-Napoca

Dintre recomandările frecvente ale specialiștilor în sănătate, detoxifierea ocupă un loc important. O recomandă medicii, o recomandă și persoanele care, urmând periodic cure de detoxifiere, se bucură de sănătate fizică și minte ”sprintenă” până la vârste înaintate.

Ce este de fapt detoxifierea ?

Detoxifierea înseamnă simplu spus, curățarea organismului: așa cum, de exemplu, pe mobilă se depune praful, în corpul nostru se ”depun” celule grase (adipocite) în diverse zone, compuși cu calciu pe pereții arterelor, în rinichi sau vezica biliară (calculi), resturi acide mai ales în limfă (sistem de ”canale” foarte important în drenarea organismului), acid uric în articulații (dacă consumăm prea multe proteine animale), prea mult mucus pe pereții intestinului (în lipsa fibrelor din alimente) etc.

Toate acestea, plus lipsa de mișcare duc la STAGNARE… sângele circulă mai încet și în timp devine mai vâscos, mușchii își pierd tonusul (inclusiv mușchii care susțin organele interne și cei care se contractă periodic-mușchiul cardiac). Eliminările sunt încetinite, în consecință în organism se acumulează produși toxici și resturi acide. Acestea și multe altele generează disfuncții în întreg organismul, la început mărunte, apoi tot mai semnificative. Apar bolile cronice care necesită administrarea zilnică de medicamente, iar acestea fac bine într-un loc dar strică în altele…. și rezultă un cerc vicios din care ieșim tot mai greu.

POLYGEMMA DETOX_165 x 235.cdr Organismul are nevoie de cure de curățare periodică (în special primăvara) sau la nevoie (după excesele alimentare de sărbători, de ex).

Curățați periodic organismul! Începeți de tineri și să devină regulă după vârsta de 40 de ani. Organismul uman este extraordinar de deștept, dar nu poate face  totul de unul singur și mai ales el nu poate lupta dacă noi în loc să îl ajutăm, îl lăsăm să se acopere de ”praf”.

Detoxifierea de primăvară este binevenită  deoarece:

  1. Urmează după o perioadă de lipsă de mișcare, de lumină mai puțină, de mâncare mai consistentă (mai multe alimente animale, mai greu de digerat decât cele crude și care, în urma digestiei lasă mai multe reziduuri acide).
  2. Este în concordanță cu ritmurile naturii: primăvara este perioada în care întreaga natură se pregătește să ”o ia de la capăt”.
  3. Acum apar epidemiile de viroze respiratorii, apar problemele legate de alergii respiratorii, cutanate si digestive, precum si afecțiunile denumite generic „astenii de primavară”, care sunt în mare parte prevenite de o detoxifiere corectă.

Detoxifierea de primăvară se face din vechi timpuri cu ajutorul primului arbore care înmugurește primăvara, Mesteacănul.

Seva de Mesteacăn este un adevărat  miracol

Conține substanțe nutritive complexe (vitamine, minerale, aminoacizi-precursori ai proteinelor, glucoză, fructoză, betulină – o substanță cu excelente proprietăți antiinflamatoare, diuretice și depurative).  Efectele sevei de Mesteacăn asupra organismului sunt multiple: curăță organismul și concomitent aduce substanțele necesare regenerării sale, elimină acidul uric, ureea și alţi cataboliţi, reduce nivelul colesterolului, redă elasticitatea pielii, cu efecte benefice în celulită, obezitate. Intră și în compoziția formulelor complexe de detoxifiere: Polygemma 12 – Rinichi detoxifiere, Polygemma 13 – Piele detoxifiere, Polygemma 14 – Articulații detoxifiere.

Urmați o cură cu Extract din sevă de Mesteacăn, 1-2 luni, câte 3 ml dimineața și seara.

Veți observa cu siguranță efectele sale benefice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner