spot_img

„Conversatii profunde” cu preotul Francisc Dobos si parintele Necula la seminariile gratuite Sun Talks

Parintele Francisc Dobos si parintele Constantin Necula vorbesc in aceasta toamna la Sun Plaza despre cum recunoastem si cum traim fericirea, dar si despre cum sa gestionam responsabilitatile fasa de cei din jur si cele fata de sine.

Seminariile Sun Talks, organizate de centrul comercial Sun Plaza, au ajuns la a XVII-a editie, participarea fiind gratuita. Reunite sub tema “Conversatiile Profunde Rasar in Sud”, seminariile Sun Talks din aceasta toamna isi propun sa abordeze subiecte importante, sensibile, intr-o perioada in care este esential sa traim bucurie, sa ne pastram increderea si optimismul, sa ramanem conectati la nevoile celor dragi, dar si la propriile dorinte.

Pe 15 octombrie, de la ora 11:00, parintele Francisc Dobos va vorbi in cadrul workshop-ului Fericirea? Stim sa o recunoastem, dar si sa o traim? despre faptul ca adevarata fericire vine din relatiile pe care le construim. Parintele Francisc Dobos spune ca “Este esential ca inainte sa dam de greu, sa hranim si sa facem sa creasca relatii sanatoase. Suntem relatie. Nimeni nu isi este suficient. Fericirea se descopera prin vulnerabilitate si prin a ne arata asa cum suntem. Avem nevoie de curaj sa fim fericiti, dar curajul nu inseamna sa fii doar temerar sau sa risti, ci inseamna intelepciune si prudenta. Fericirea este la “indesufletul” nostru, “indeinima” noastra, la indemana noastra, sa avem curajul lucrurilor simple.”

Parintele Francis Dobos este parohul Bisericii Sacré Coeur din Bucuresti, responsabil al oficiului de Evanghelizare si Promovare Umana si coautor al cartii ”Impacarea cu tine insuti”, alaturi de parintele Constantin Necula.

Pe 22 octombrie, de la ora 11:00, parintele Constatin Necula va vorbi despre „Datoria fata de cei din jur si fata de noi insine”, despre generozitate, echilibru si armonie, despre cum sa daruiesti si sa iti daruiesti.

Primul exercitiu pe care trebuie sa-l facem atat cu noi, cat si cu cei din jur este rabdarea. Apoi generozitatea. Sa oferi mana de ajutor celui pe care nu-l mai ajuta nimeni. Si nu in ultimul rand, sa fim atenti la modul in care folosim cuvintele. Cuvintele pot muta munti”, spune parintele Necula.”

Parintele Constantin Necula este doctor in teologie, conferentiar universitar si redactor a peste 50 de volume.

Ambele seminarii au loc la Sun Plaza, in zona centrala de la etajul 1.

Participarea este gratuita, dar este necesara inscrierea prin completarea formularului online de la adresa https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/. De asemenea, in ziua in care are loc evenimentul, persoanele inscrise sunt rugate sa vina cu un sfert de ora inainte de inceperea lui, pentru a se putea inregistra.

Ambele seminarii vor fi transmise live, pe pagina de Facebook a Sun Plaza si Pacientul 2.0.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate si gazduite de Sun Plaza. Temele de discutie sunt alese de clientii Sun Plaza si au fost, de-a lungul vremii, de la nutritie la astrologie, de la beauty la fashion si chiar organizare de nunti.

Printre speakeri s-au numarat pana acum Oana Pellea, Ada Gales, Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Parvu, Razvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Rosu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Nicula si Adelina Toncean.

Parteneri media sunt revista PSYGHOLOGIES si Pacientul 2.0.

 

***

Despre Sun Plaza

Inaugurat in 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, avand o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje, doua destinate exclusiv cumparaturilor, un spatiu de relaxare si o parcare subterana cu 2.000 de locuri. In anul 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare si extindere din piata de retail din Romania, fiind adaugata o aripa noua, dar si multe modificari la nivel de design. In 2019 a fost modernizat food court-ul si reamenajata o parte din terasa exterioara.

Centrul comercial este detinut de catre S IMMO AG si administrat de catre CBRE Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner