spot_img

Dom Vista Medical deschide doua centre de vaccinare anti-COVID-19 non-stop in Bucuresti

Dom Vista Medical, retea privata de laboratoare medicale, anunta ca de azi, doua centre ale sale sunt deschise non-stop pentru vaccinari anti-COVID. De astazi, bucurestenii se pot duce zi si noapte sa se vaccineze anti-COVID.

Vaccinarile sunt gratuite, iar centrele sunt acreditate de Ministerul Sanatatii. Deocamdata, vaccinul disponibil la Dom Vista Medical este cel produs de BioNTech-Pfizer, dar in scurt timp va fi disponibil si vaccinul Janssen (Johnson&Johnson).

Oamenii se pot programa pentru vaccin fie pe platforma ROVACCINARE, fie sunând la 0731 065 917 sau 0731 065 908 la unul dintre cele doua centre:

  • Nicolae Titulescu, nr. 94;
  • Splaiul Unirii, nr. 313.

„Acestea sunt primele centre de vaccinare deschise non-stop pe o perioada nedeterminata. Noi chiar credem ca vaccinarea este cel mai important mod in care ne putem solidariza in masa impotriva pandemiei si singura cale de a opri acest ucigas perfid sa loveasca atât de nemilos! Vaccinarea este o procedura medicala ale carei beneficii sunt demonstrate stiintific si observabile in mod direct  – formele grave ale bolii sunt mult mai rare printre cei vaccinati prin comparatie cu cei nevaccinati. Este vital sa ne vaccinam pentru a supravietui! Va asteptam la vaccinare, suntem centru privat, dar vaccinarea este gratuita.” spune Stefan Spiridon, medic si managerul Dom Vista Medical.

 

Dom Vista Medical a fost infiintata in anul 2011 si are ca obiect principal de activitate serviciile medicale de laborator pentru medici, clinici si industria farmaceutica. Paleta de investigatii cuprinde teste de laborator din diferite specialitati: hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie.

Pentru mai multe informatii, consultati:

https://domvistamedical.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner