spot_img

Dualitatea interactive Bioent – Microbiom

Autor: Dr. Sorin Godeanu ATI Spitalul Floreasca București Laboratoarele Elidor tel:0740167649

Viața, ca și apele curgătoare, își urmează traseul indiferent de evenimentele care au loc.  Evenimentele imprevizibile apar oriunde și oricând. Mobilitatea individului s-a amplificat atât de mult încât nu mai surprinde pe nimeni că la o diferență de câteva ore sa ne aflam la o distanță de ordinul miilor de km. Schimbările bruște și repetate de locație sunt însoțite de modificări gastronomice, având drept consecință tulburări digestive, de tranzit intestinal extrem de incomode, ca să nu spunem penibile, și producătoare de consecințe neplacute.

Intervenția oportună a unui corector de tranzit este absolut necesară. Ipostazele critice impun rezolvarea în urgență a acestor tulburări pentru că persistenșa lor dăuneaza grav sănătății și relațiilor socio-profesionale.

Bioent este remediul pe care noi îl cunoaștem de mult timp, fiind un ,,însoțitor de bord” excepțional, rezolvând dificultățile din mers, permițând pacientului să își rezolve tulburările digestive funcționale și în același timp să își continuie activitățile din planul de activitate zilnică.

În ultimii ani, articole multiple din literatura internațională, subliniază existenșa unor substanțe active în fructul de ghindă, cu efect antimutagen, anticancer, antiinflamator, antioxidant, anti aging, astrigent-antidiareic. Este vorba de tanini, polifenoli, flavonoizi, acizi fenolici, K, Mg, Ca, P, Fe, acid gallic, acid elagic. Este interesantă observația unor cercetători, care arată că tratamentul termic produce scăderea concentrației de fenoli și tanini, dar în același timp, crește nivelul nontanin-fenolilor.

RAKIC et ALI (2006), arată că expunerea la 200 C timp de 10 min, determină degradarea taninilor hidrosolubili, dar în același timp crește nontanin-fenolii (acid gallic). Aceste observații remarcabile, demonstrează că prin tratamentul termic are loc conservarea unor substanțe active cu proprietăți terapeutice la nivelul tractului digestiv. Bioent are indicații terapeutice largi de la tulburările de tranzit de cauze exogene (enteroviroze, toxiinfecții alimentare ușoare și medii), colon iritabil, sindroame dispeptice, sindroame diskinetice biliopancreatice funcționale.

Bioent reprezintă alăturarea fericită de Cărbune Medicinal de tip Medocarb și de probiotic Lactobacillus bulgaricus. Dualitatea interactivă, Bioent – Microbiom, în stările septice cu status imunologic grav afectat, se definește prin intervenția detoxifiantă a Bioent-ului (absoarbe toxine din tractul digestiv în situația dismicrobismului rebel), putând fi în acest caz salvator de viață. Microbiomul este black box-ul statusului imunologic, care își reconfigurează răspunsul la agresiunea germenilor intens patogeni, fiind ajutat de Bioent. Administrarea de Bioent se face repetat la 4-6-8h, în funcție de gravitatea cazului, câte 2-4 cpr de fiecare dată.

Nu s-au semnalat reacții alergice și nici incompatibilități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner