• banner catena
 • Educatia acvatica – un cadou pe viață pe care părinții pot să-l ofere bebelușilor încă din primele luni de viață

  De ce educație acvatică?

  Știați că bebelușii pot dezvolta o pasiune pentru apă și pentru educație acvatică?

  Înainte de vârsta de patru luni, cada de baie este locul perfect pentru ca bebelușul să înceapă să dezvolte o relație sănătoasă cu acest mediu acvatic. În formarea sa timpurie, copilul va experimenta o puternică stimulare tactilă de rezistență la apă pe tot corpul. Apa are de peste 600 de ori mai multă rezistență decât aerul și încurajează astfel dezvoltarea sistemului muscular și dezvoltarea neurologică. Cu cât  copilul experimentează mai multă stimulare a nervilor, cu atât se dezvoltă mai mult interconexiunile și căile neuronale la nivelul celulelor creierului.

  Astfel, introducerea timpurie a educației acvatice în viața bebelusilor este recomandată atât din motive ce țin de siguranța sa în mediul acvatic cât și de influența pozitivă pe care această activitate o are în spectrul dezvoltării sale fizice, sociale și emoționale.

  Un studiu realizat de Ruth Brenner și colegii ei, în 2009, la Institutul Național de Sănătate, a descoperit că participarea la lecții de educație acvatică poate reduce riscul de înec cu 88% în rândul copiilor cu vârste între 1-4 ani.

  Beneficiile educației acvatice:

  • creșterea inteligenței emoționale și a capacității de concentrare
  • dezvoltarea unei pasiuni pentru diferite sporturi
  • dezvoltarea încrederii în sine și a spiritului de independență
  • dezvoltarea imunității, a aparatului cardiovascular și respirator
  • reglarea greutății corporale
  • somn liniștitor
  • îmbunătățirea memoriei și dezvoltarea spiritului creativ
  • cei mici devin mai prietenoși și sociabili

  Unde pot beneficia de serviciile unui club specializat în educație acvatică ?

  ACVATIC BEBE CLUB este un club cu perspective moderne focusat pe nevoile BEBELUȘILOR, ce îşi ia angajamentul de a încuraja încrederea, respectul de sine şi siguranţa pentru fiecare copil, atât prin programele de educaţie acvatică individuale cât şi prin workshop-urile creative şi evenimentele realizate în parteneriat cu colaboratorii noștri, în cadrul salinei artificiale afiliate clubului.

  Situat la 10 minute de Piața Unirii, clubul beneficiază de o locație centrală ce asigură locuri de parcare și terasă pentru clientii săi, dar și acces către un loc cu adevărat special, Salina by ABC, dedicat salinoterapiei și destinat atât celor mici cât și adulților.

  La nivel național, Acvatic Bebe Club este singurul club de profil unde dezinfecția apei se face printr-un sistem mixt de ozon, oxigen și raze UV cu efect direct asupra calității și purității apei, care este astfel lipsită de mirosul de clor, iar sistemul automat de dezumidificare asigură o reglare automată în orice moment a umidității și temperaturii apei și aerului, astfel încât microclimatul interior să fie prielnic și confortabil celui mic.

  Acvatic Bebe Club este un PARTENER de încredere în dezvoltarea armonioasă a bebelușului tău, venind în sprijinul fiecarui părinte prin:

  – flexibilitate în recuperarea ședințelor absentate

  – posibilitatea de plată în rate LUNARE a abonamentelor

  – sistem de GARANȚII bazat pe obiective clare și acordarea de GRATUITATE în cazul întârzierii atingerii acestora

  – interval Happy Hours ce beneficiază de o reducere de 10%

  – multe promoții atractive pentru părinți și surprize pentru cei mici.

  Dedicație și pasiune

  Instructorii Acvatic Bebe Club, prin pregătirea lor profesională dar și prin calitățile personale (empatie, perseverență, răbdare, etc.), sunt capabili să realizeze în fiecare lecţie un mediu de învăţare distractiv, în care copiii să răspundă provocărilor într-un mod pozitiv şi să dobândească competenţe rapid şi precis, datorită programului individual instructor-copil.

  Va invităm cu drag să ne vizitați!

  Mai multe detalii despre Acvatic Bebe Club și Salina by ABC găsiți pe site-urile:www.acvaticbebeclub.ro și www.salinabyabc.ro dar și la telefon 0742.745.367.

  Related Posts