spot_img

FABC primeste donatii si le da mai departe. Dar din dar se face rai.

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) transforma donatiile primite in ecografii si proteze mamare pentru femeile care sufera de cancer de san.

In cadrul editiei din acest an a campaniei „Are nevoie de tine. Vorbeste cu ea!”, organizata de FABC, Societatea Romana de Chirurgie si Ginecologie Oncologica, IOCN si Asociatia Imunis, cu sprijinul Roche Romania, a fost implicata si echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca. In semn de sustinere a proiectului, jucatorii au purtat echipamente roz la doua dintre meciurile din luna octombrie, iar apoi le-au scos la licitatie si au strans nu mai putin de 5000 de euro care au fost impartiti intre cele doua asociatii: FABC si Imunis.

FABC a decis sa transforme banii primiti in 60 de ecografii mamare pentru femei la risc din Bucuresti si Brasov.

De asemenea, in urma unei alte donatii primite de la compania Telus International, FABC a achizitionat 30 de proteze mamare pe care le distribuie acum pacientelor care le solicita prin call-center (0212530591).

„Intr-o perioada grea din viata noastra, cauzata de aceasta pandemie si de lipsurile din sistemul de sanatate, am incercat, cu ajutorul partenerilor nostri sa aducem o raza de speranta doamnelor noastre si mesajul ca nu sunt singure in lupta cu cancerul. In urma acestui proiect, am constatat ca in Romania exista inca responsabilitate sociala, solidaritate si speranta.” spune Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.

Pentru mai multe detalii, consultati: https://fabc.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner