spot_img

Flammingo Gel

Dr. Sorin Godeanu Laboratoarele Elidor tel:0740167649
Dr. Sorin Godeanu          Laboratoarele Elidor tel:0740167649

Flammingo Gel reprezintă un antiinflamator remarcabil care se poate administra într-o multitudine de cazuri, atât în patologia traumatologică, cât și în patologia bolilor degenerative reumatice. Începem cu traumele musculare frecvente la atleți prin mecanisme combinate-direct crush sau injurie compresivă, soldate cu contuzii musculare sau hematoame. Suprasolicitarea fibrelor musculare în timpul contracției active sau întinderii pasive poate duce la ruptura musculară.

 Studiile RMN au arătat că ruptura se produce la capătul muscular și nu la juncțiunea mușchi-tendon sau juncțiunea os-tendon. La 24-48h după trauma musculară, urmează răspunsul inflamator cu necroze de fibre musculare, rupturi capilare și fibroblaste proliferate și dezorganizate. Administrarea de Flammingo Gel imediat după producerea traumei musculare, ameliorează simtomatologia și induce evoluție accelerată spre vindecare. Trauma directă, crush-trauma cu hemoragie musculară și hematom și mai puține rupturi de fibre musculare. Acest tip de traumă se observă în sporturile de contact. Durerea musculară cu debut tardiv, se produce la adult sănătos în urma unui exercițiu de durată pe un teren muscular nepregătit și se manifestă cu senzație de disconfort și durere în zona mușchilor scheletici (mai ales în grupul de mușchi extensori și flexori ai șoldului, coapsei și piciorului). Administrarea de Flammingo Gel în momentului debutului durerii determină dispariția ei într-o perioadă scurtă.

Această activitate a produsului Flammingo Gel ameliorează calitatea activității funcționale a individului.

Trauma toracică poate fi izolată sau asociată cu alte segmente. Ea poate fi însoțită de coaste rupte, contuzii toracice anterioare sau posterioare, cu disfuncție ventilatorie prin următoarele mecanisme:

  1. tulburarea mecanicii respirației
  2. afectarea raportului ventilație-perfuzie
  3. anomalii în schimburile gazoase la nivelul membranei alveolo-capilare.

Concomitent cu fenomenele mai sus menționate se menționează hipoventilație alveolară, atelactazie, dificultăți în expectorația secrețiilor traheo bronhice cu dezvoltarea de complicații bronho-pneumonice și insuficiență respiratorie.

Aplicația promptă de Flammingo Gel pe toracele anterior și posterior, ușurează procesul ciclic ventilator permițând pacientului să evite hipoventilația alveolară și să expectoreze secrețiile traheo-bronhice. Administrarea și de sirop PulmoExpres determină fluidificarea expectorației.

Bolile degenerative ale coloanei vertebrale (afectarea discurilor intervertebrale) se manifestă prin dureri cervicare, toracice și lombare, cu iradiere pe membrele inferioare însoțite de slăbiciune musculară și amorțeala membrelor.

Flammingo Gel ameliorează simptomatologia inflamatorie permițând pacientului reluarea activităților cotidiene. Remarcăm aportul kinetoterapiei și alimentației naturale în această patologie. Sindroamele inflamatorii secundare, virozelor pulmonare și stărilor gripale constituie o indicație de elecție pentru administrarea de Flammingo Gel; în nenumărate cazuri dispare sindromul febril, disconfortul respirator se reduce, pacientul revenind la normalitate. Cazurile de faringo-amigdalită s-au rezolvat prin badijonaj la nivelul gâtului, prin stingerea sindromului inflamator. Menționăm de asemenea sindromul de canal carpian, unde administrarea de Flammingo Gel acționează eficient cu reducerea sindromului dureros.

Noi recomandăm ca administrarea de Flammingo Gel să fie asociată cu Depurex de 3-4 cpr/zi, Purofort 3-4 cpr/zi și Ursomax 4-6 cpr/zi, ca și de un aport de lichide, de preferință sucuri de fructe/legume, 1500-2000ml/zi.

Flammingo Gel reprezintă un antiinflamator cu efecte prompte în sindroame inflamatorii complexe, care pot aduce pacientului o ameliorare evidentă, fără costurile patologiilor secundare antiinflamatoarelor non steroidiene.

LABORATOARELE ELIDOR

Tel: 021.335.95.63, 021.336.77.78

www.elidor.ro; email: office@elidor.ro

Pentru precizări şi informaţii suplimentare consultaţi site-ul:  secreteledoctorului.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner