spot_img

Hrană și antrenament pentru creier!

Fiecare părinte se simte mândru când constată că puiul lui dă dovadă de o inteligență specială, când demonstrază rapiditate în dezvoltarea abilităților, când memorează, gestionează, deduce, învață și se poate raporta contextului social în care trăiește. Inteligența este moștenită genetic, însă poate fi și stimulată și susținută prin crearea tuturor condițiilor necesare unei bune dezvoltări.

Bazele activității cerebrale și nivelul IQ-ului sunt influențate încă din viața intrauterină. O mamă care este conștientă de acest lucru va da o mare importanță modului în care va trăi pe perioada sarcinii. Va fi foarte atentă ca alimentația zilnică să fie bogată în vitamine, minerale și omega 3, va evita orice factor de stres, va petrece mult timp în aer liber, va încerca sa trăiască doar experiențe frumoase și plăcute, va evita mediile toxice și va stopa total consumul de alcool. Pentru un plus de siguranță în ceea ce privește dezvoltarea cerebrală a fatului, mama poate apela la administrarea suplimentelor de ulei de pește, necesarul de omega 3 pe timpul sarcinii fiind de minim 2, 6 grame pe zi. Acizii grași polinesaturați EPA și DHA din omega 3 reprezintă aproximativ 60% din lipidele din creier. Astfel un supliment de ulei de pește este necesar pentru a pune cărămizile inteligenței copilului care urmează a se naște. Suplimentele de ulei de pește LYSI reprezintă o variantă foarte bună pentru perioda sarcinii.

Perioada primilor anișori de viață este foarte importantă în ceea ce privește dezvoltarea inteligenței copilului. Pentru a menține o activitate cerebrală optimă și pentru a-și dezvolta toate abilitățile, micuții vor fi susținuți printr-o alimentație sănătoasa, prin petrecerea timpului în aer liber, prin antrenarea acestora în jocuri creative și educative, în jocuri sociale, de rol sau de familie. Necesarul de omega 3 trebuie asigurat prin alimentație, însă se impune și o suplimentare prin administrarea de ulei de pește, produsele LYSI reprezentând una dintre cele mai bune variante pentru copii.

Începutul școlii reprezintă o etapă foarte solicitantă pentru copii, iar părinții au datoria de a le asigura acestora un start perfect pe lungul drum al instruirii pe băncile școlilor. Copiii au nevoie de un mediu optim, de liniște, înțelegere și apreciere, de ajutor și îndrumare, iar organismul lor trebuie susținut printr-o alimentație sănătoasă. Activitatea cerebrală, capacitatea de concentrare și memorare sunt strâns legate de aportul de omega 3. Inteligența acestora și capacitatea de învățare și asimilare vor fi susținute prin alimente bogate în omega 3 și prin suplimete de ulei de pește. Uleiul de pește LYSI poate ajuta la menținerea unei activități cerebrale optime și la dezvoltarea și antrenarea inteligenței.

LYSI Islanda este lider mondial în cerecetarea, procesarea, dezvoltarea, vânzarea și marketingul produselor din lipide marine. Istoria celui mai mare producător de ulei din ficat de cod începe în anul 1938, și datorită folosirii celor mai performante tehnologii a atins excelența în cercetare și dezvoltare. Produsele LYSI sunt realizate sub amprenta calității și a celor mai înalte standarde și vin în întampinarea clienților, acoperind fiecare palier de vârstă și context medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner