• banner catena
 • Îngrijirea zilnică a pielii în 3 pași

  Pentru îngrijirea zilnică a pielii, rezumă rutina la trei pași simpli: curățarea, protejarea pielii de soare și îngrijirea oricărei probleme specifice de piele pe care ai putea-o avea, cum ar fi  pielea uscată, acneea sau ridurile și liniile fine. Pentru fiecare pas sunt disponibile produse cosmetice la prețuri  convenabile. Cumpărarea cremelor scumpe pentru îngrijirea pielii cu nume exotice sau pseudoștiințifice nu va aduce rezultate mai bune.

  1. Demachiază-te

  Alege-ți demachiantul ținând cont dacă tenul tău este uscat sau gras. Dacă ai tenul uscat, alege un produs blând de curățare și evită produsele, inclusiv loțiunile tonice, care conțin alcool. Pentru tenul gras, alege un săpun care îndepărtează sebumul și curăță tenul de mai multe ori pe parcursul zilei.

  1. Protejează pielea de soare

  Alege o cremă de protecție solară cu spectru larg, cu factor de protecție 30 SPF sau mai mare și folosește-o zilnic. Un factor de protecție mai mare este folositor dacă intenționezi să petreci mai multe ore în aer liber, însă dacă vei sta în interior majoritatea timpului, o cremă de protecție cu un factor SPF de 30 este de obicei de ajuns. Dacă ai pielea sensibilă, alege un produs de protecție solară pentru piele sensibilă.

  1. Tratează nevoile specifice ale pielii

  Pentru piele uscată, există creme hidratante eficiente și ieftine. De asemenea, acneea poate fi tratată cu produse specifice pentru adulți. Dacă vrei să încerci un produs care reduce treptat liniile și ridurile sau estompează petele maro, există o varietate de produse pe care le puteți folosi zilnic.

  www.reginamaria.ro/articole-medicale

  Related Posts