spot_img

Kitul de siguranta pentru copilul tau – Back to school

Kitul de siguranta pentru copilul tau, parinti, profesori si bunicii este compus din trei produse testate clinic in Germania.

In colectivitate, si in special la scoala, unde cei mici mai uita sa se spele pe maini, virozele au toate sansele sa se raspandeasca temeinic si rapid.  Iar acum, printre copiii de varsta (pre)scolara, exista si amenintarea transmiterii virusului SARS Cov-2.

Este adevarat ca pe masura ce copiii cresc in varsta, nu se mai imbolnavesc la fel de des, sau febra nu mai e atat de mare si nu mai dureaza la fel de mult, dar motivele de ingrijorare nu dispar – bolile sunt mai numeroase, tulpinile virale se modifica mai des, iar bacteriile devin mai rezistente la antibioticele prea des folosite si cu mult prea multa usurinta.

De aceea, avem nevoie de o strategie de preventie pe care sa o aplicam noi, parintii, profesorii si bunicii. Kitul de siguranta pe care il propunem este compus din trei produse testate clinic in Germania si ale caror proprietati au fost demonstrate in practica pediatrica de-a lungul anilor.

Kitul de siguranta anti-COVID-19 

Se recomanda pentru copiii si contactii copiilor (mai ales bunici), pentru cei in carantina si membrii familiilor lor.

ESBERITOX din trei plante medicinale dovedite ca eficiente si active pe sistemul imunitar, cu traditie de 90 de ani in medicina germana, efect antiviral direct la poarta de intrare in organism

SPRAY ANTIVIRAL orofaringian de la Plantamed, cu quercetina (extracte naturale din scoarta de stejar) si glicirizina (radacina de lemn dulce)‚ care omoara virusurile la poarta de intrare si combate inflamatia prin scaderea citokinelor.

GRIPSTOP picaturi sau spray, cu efect protector pentru mucoasa nazala, datorita in principal lactoferinei din compozitie, foarte eficient pentru cei care poarta masca de protectie.

Toate produsele noastre le gasiţi in farmacii sau, la pret de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner